PDA

Επιστροφή στο Forum : PaMakHouSe: Πες μου το ζώδιο σου να σου πω ποιος είσαι...

StRatiGos
14-07-07, 20:06
Λοιπόν, επειδή όπως όλοι έχετε καταλάβει διαθέτω κάποιο κληρονομικό χάρισμα, αποφάσισα να σας βοηθήσω στις μελλοντικές σας αποφάσεις. Το concept είναι απλό... Γράφετε το ζώδιο σας και την χρονολογία γέννησης και σας δίνω τον χρησμό...

(Προσοχή: Δεν θα υπάρξει δεύτερη πρόβλεψη για το ίδιο ζώδιο. Μόλις ολοκληρωθούν τα 12 ζώδια ας αναλάβει άλλος... Αφού πρώτα του δώσω τη μαγική συνταγή! :D )

Euroster
14-07-07, 20:07
Λέων 1983

StRatiGos
14-07-07, 20:08
Λέων 1983

Λέων

Διαθέτετε αναλυτική σκεψη και σας έλκουν οι οικονομικές επιστήμες. Η Νέα Σελήνη απέναντί σας στον Καρκίνο, η είσοδος της Αφροδίτης στο εχθρικός σας ζώδιο της Παρθένου και ο δυσμενής Πλούτωνας δημιουργούν μια μικρή επιπλοκή. Αν καταφέρετε να γλυτώσετε το ψυχιατρείο, μια μανία με τους υπολογισμούς θα σας κατατρέχει σε όλη σας την ζωή. Χαρακτηριστικός Λέων: Ο Γάτος στο κυλικείο.

Euroster
14-07-07, 20:09
Πράγματι όταν ήμουν φαντάρος, όλο στο κυλικείο πήγαινα!

StRatiGos
14-07-07, 20:11
τι νόμιζες... έχει γίνει επαγγελματική δουλειά!

Euroster
14-07-07, 20:18
Ελπίζω να μην χρεώνεις!

B.V.
14-07-07, 20:25
στρατηγέ αυτά είναι τα παμακ-ζώδια??? :victory: :))): :))):

moi καρκίνος 1988... :lol: :lol: :lol: αμα θες βγάλε με οτι μοιάζω με τον στεφ, με κατώτερο δεν το ανέχομαι. :god:

StRatiGos
14-07-07, 20:28
Καρκίνος
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες…

Λάτρεις της καλής ζωής και γαλαντόμοι. Δυστυχώς για εσάς τη μέρα που καταθέτατε το μηχανογραφικό σας είχατε τον Κρόνο και τον Άρη σε δυσμενή όψη γεγονός που δεν σας οδήγησε και στις πιο σωστές αποφάσεις. Το θετικό είναι ότι και να μην γλυτώσετε την χρεοκοπία στα μελλοντικά επαγγελματικά σας βήματα, οι συνθήκες στις φυλακές έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια…

p.s Έχεις και γενέθλια στα κοντά και δεν λες τπτ ε? Πάλι στο τζάμπα θες να τη βγάλεις...

Euroster
14-07-07, 20:30
Άκουσα ότι η b.v. κερνάει μπουζούκια!

B.V.
14-07-07, 20:31
:shock: :shock: :shock: :shock:
ευχαριστώ στρατηγέ να σαι καλά.. :-((: :-((: το βαλα και 1η επιλογή το σκασμένο τμήμα για να πάω φυλακή??? :( :( :(

p.s. :lol: :lol: :lol: :lol: περασμένα ξεχασμένα. δε με ρωτήσατε άλλωστε. :pipila:

titi
14-07-07, 20:31
Krios 1986 :? :? :?

StRatiGos
14-07-07, 20:33
Κριός

Είστε ο κλασικός οργανωτικός τύπος και έχετε σοβαρά μελλοντικά σχέδια για περεταίρω σπουδές και καριέρα. Με την Αφροδίτη σε ανάποδη φορά και σε δυσμενή θέση απέναντι στο ζώδιο σας για τα επόμενα 10 χρόνια, λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω αλλά καλύτερα να μην ελπίζετε και σε πολλά πράγματα. Το μόνο θετικό είναι ότι, αφού ξέρετε πλέον την μοίρα σας, μπορείτε να το πάρετε από τώρα απόφαση. Εγώ στη θέση σας θα σκεφτόμουν σοβαρά την θέση που άδειασε στο φωτοτυπάδικο στο ισόγειο..

Euroster
14-07-07, 20:36
Στρατηγέ είσαι κορυφαίος! Πρέπει να ανοίξεις μαγαζί με εκείνη την μπάλα! :kalo:

titi
14-07-07, 20:36
wwwwwwwwwwwwww pshnomai!!! na malliotravhxtw kai me ekeinh thn 3an8ia ppou mou skizei tis shmeiwseis otan einai na vgalei fwtotypia giati den 3erei na vgazei ta siderakia apo to syraptiko!!!! :( :( :(

eytyxws 10 xronia den 8a pantreytw!! kai etsi sta 31 mou 8a exw kanei ola osa 8elw!!! naiaiaiaiaiai!!! :o :o :o

protaseis gamou omws 8a exw, e??????????? :pipila:

B.V.
14-07-07, 20:47
φίλοι παμακίτες, φίλες παμακίτισσες,

αν η ζωή σας βρίσκεται σε ένα χάος, αν δεν ξέρετε τι πρέπει να αποφασίσετε, αν ο ρουμελιώτης σας έκοψε, αν ο Κάτος σας διόρθωσε τα γραπτά, αν χρωστάτε ακόμη αρχες οικονομικής, αν φεύγει η Θομο απο το οικονομικό :god: , αν αλλάζει τμήμα το όνομα σας, αν ο γάτος σας λέει γιαννάκηδες,αν βρήκατε ληγμένα στου γάτου, αν στο φουαγιέ δε βρίσκετε να κάτσετε :))): , αν σας έπεσε το πάσο και δεν ξέρετε πού, αν ο Στεφ σας είπε ανέκδοτο, αν είστε παλιοσειρά, αν σας τη σπάει που δεν τρώτε στη λέσχη μας, αν σας τη σπαν τα κομματα στο παμακ, αν δεν βρίσκετε δουλειά, αν δε βρίσκετε σημειώσεις :))): , αν δεν έχετε σοβαρή σχέση, αν ο συντροφός σας -που δεν ξέρει αυτός- σας απατά, αν θέλετε κάποιον ισχυρό και με πυγμή να σας οργανώσει και να σας εγκλιματίσει στου rules του Παμακ, αυτός είναι εδώ: STRATHGOS.. :victory: δέχεται και pm σε έκτακτες περιπτώσεις.. :lol:

StRatiGos
14-07-07, 20:49
:))): :))): :))): :))): κορυφαίο!

δέχεται και pm σε έκτακτες περιπτώσεις.. :lol:

τα Pm τα χρεώνω λίγο παραπάνω αλλά έχουν εγγυημένο αποτέλεσμα... :D

B.V.
14-07-07, 20:54
πόσο πάει το μαλλάκι??? :lol:

titi
14-07-07, 20:58
dexesai kai pistwtikh? mesw forum pws mporoume na plhrwsoume?

StRatiGos
14-07-07, 21:01
για εσάς οι πρώτες συνεδρίες θα είναι δωρεάν...
Στο μέλλον μπορείτε αν ανοίξετε και σεις ένα τόπικ (εκκρεμούν κάποια θέματα νομίζω..) και να δίνετε τις δικές σας συμβουλές για αντάλλαγμα :victory:

Euroster
14-07-07, 21:15
Το δωρεάν πάντα είναι καλό!

Poison
14-07-07, 21:29
στρατηγε Ζυγος 1985....

StRatiGos
14-07-07, 21:37
Ζυγός

Δυναμικοί και πρωτοπόροι. Σπουδαίοι ηγέτες είχαν το ίδιο ζώδιο με εσάς . Μη βιαστείτε όμως να χαρείτε, θα προσέξατε ότι χρησιμοποιώ παρελθοντικό χρόνο! Τη μέρα που γεννηθήκατε ο Ερμής ήταν ανάδρομος και σε τέλεια ευθεία με τον Άρη και το Δία, ένα αρκετά σπάνιο φαινόμενο αλλά άκρως σημαντικό. Αντιπροσωπευτικά δείγματα προσωπικοτήτων που γεννήθηκαν με όμοιο πλανητικό συνδυασμό είναι «Σαντάμ Χουσεϊν, θάνατος δια απαγχονισμού..», «Τσε Γκεβάρα, θάνατος με πυροβολισμό» .Περιττό να σας πω που θα καταλήξετε και ποιο θα είναι το τέλος σας….

StRatiGos
14-07-07, 21:38
και σαν χαλί να παίζει το "Μαυρη, Μαύρη... Μαυρη μου έχεις κάνει τη ζωή μου" :D

Poison
14-07-07, 21:40
ε οχι κ το σκυλοτραγουδοοοο!!!!παρακαλω να αλλαξεις τη μουσικη υποκρουση!!!

- ποια μερα γεννηθηκα??? :shock: :x

B.V.
14-07-07, 21:46
αυτό το να βρίσκεις ποια μέρα γεννήθηκες το είχαμε κάνει πρόγραμμα στη visual άσχετο! :))): :))): :))):

ρε συ stratigo δεν ξέρεις ότι όσοι λενε άσχημα στα ζώδια δεν πετυχαίνουν?
λες παρεπιπτόντως το nickname της poison να είναι σημαδιακό? :? :shock: :shock: :god:

StRatiGos
14-07-07, 21:48
- ποια μερα γεννηθηκα??? :shock: :x

το πρώτο δείγμα ήταν δωρεάν,η παραπάνω πληροφορία θα σου κοστίσει 5 ευρώ... :D

B.V.
14-07-07, 21:52
Poison πάρε καλύτερα το Χορταρέα πιο λίγα παίρνει.. :))):

..και στρατηγέ μην πεις πού το ξέρω??!!! :( :( :( (είπα να σε προλάβω :))): :))): )

StRatiGos
14-07-07, 21:59
εσύ χαλάς την πιάτσα μου φαίνεται... κρύβε λόγια και δεν θα χάσεις

θα σε κάνω υπο-μέντιουμ, αν είσαι καλο κορίτσι :victory:

Poison
14-07-07, 22:00
μυριαμ κ τζοσουα θα παρω!τι χορταρεα...ακους εκει.. :lol:

B.V.
14-07-07, 22:17
είναι πιο καλοί αυτοί? οκ θα το χω στα υπόψιν μου!
χμ δελεαστική η προτασή σου αλλά ..το υπο με χάλασε! :))): υποστράτηγος δλδ? :))): :))): :))): αν θες θα σε προμοτάρω! ΄΄ηδη έγραψα το 1ο διαφημιστικό, θες και σποτάκι? :))):
βάλτε και κανένας άλλος να σας πει τα μελλούμενα...η κορυφαία προσωπικότητα στρατηγός..δεν πέφτει έξω ποτέ κι όταν μιλάει δεν πέφτει καρφιτσα. :victory:

εμπιστευθείτε τον... http://www.imageshock.eu/img_small/godfather1-t3a1.jpg (http://www.imageshock.eu/?img=godfather1-t3a1.jpg)

admin
15-07-07, 01:19
1 έχω να πω.... Υou are all the money!!! :clap: :clap: :clap: :clap:
:))): :))): :))): :))):

StRatiGos
15-07-07, 19:01
Τι έγινε admin, φοβάσαι το μέλλον?? Για δώσε ζώδιο να σε περιποιηθώ και σένα... :D

giotis_tz
16-07-07, 03:44
Οπου γαμος και χαρά ο γιωτάκος πρώτος... :))):

Σκορπιος 1985

Προσεξε τι θα πεις!! :lol:

StRatiGos
16-07-07, 19:00
Γιώτη η περίπτωση σου μπορώ να πω ότι με δυσκόλεψε αρκετά. Παρόλα αυτά, για άλλη μια φορά είμαι έτοιμος να φωτίσω έναν ακόμα πλανεμένο νέο παμακίτη..

Σκορπιός

Είστε καινοτόμος και οραματιστής. Η ερώτηση σας έγινε την κατάλληλη στιγμή. Με την εύνοια του αστρικού Ήλιου και πριν η Αφροδίτη γίνει ανάδρομη και επιστρέψει στο ζώδιό σας μόλις που προλαβαίνετε να διορθώσετε τα πράγματα. Η επιτυχία στη ζωή σας θα ολοκληρωθεί μόλις παρατήσετε τη σχολή σας και ασχοληθείτε με ένα επάγγελμα που θα σας ταίριαζε πραγματικά… Μερικά επαγγέλματα που μπορείτε να ακολουθήσετε είναι : Παρκαδόρος σε μπουζουξίδικο, διανομέας φυλλαδίων (άκουσα ότι αν φτάσεις τις 1.000.000 κάρτες, ο Πλάτωνας σου δίνει και μπόνους μια καφετιέρα!… )

giotis_tz
17-07-07, 00:46
Αν δινεις και καμια εγγυηση για τις προβλέψεις σου σε περίπτωση λάθους τότε θα τις ακολουθήσω..

Alucard
17-07-07, 00:58
KRIOS

B.V.
17-07-07, 02:43
θέλουμε και χρονολογία λέμε! :victory: σκέτο δε θα βγει επακριβώς η πρόβλεψη..δεν είναι τυχαίος ο στρατηγός έχει κάνει διατριβή και αναλυτικές μελέτες πάνω στο θέμα. :victory: :x πέρα φυσικά από το ιδιαίτερο έμφυτο χάρισμα..πολύ πρόμο στρατηγέ σου έχω ρίξει..κανόνισε! κάπου θα χει κι αντάλλαγμα! :))): :))): :))):

έλα να πέφτουν οι προβλέψεις... 8)

zanukos
17-07-07, 03:24
καρκινος 1985

StRatiGos
17-07-07, 15:36
Alucard η βοηθός μου σου έδειξε το δρόμο...

zanukos ορίστε τα φώτα μου...

Καρκίνος

Ερωτικοί και εξωστρεφείς. Κάποιοι ίσως παρεξηγούν το βλέμμα του ασφαλίτη που σκανάρει όποιον περνάει από μπροστά σας. Μη χάνετε καιρό! Ξεχυθείτε στις παραλίες και τα νησιά. Θα φορεθείτε πολύ αυτό το καλοκαίρι. Διάσημος ζυγός που πρέπει να αποτελέσει πρότυπο σας: Παναγιώτης Τόκος ( αγγίξτε την τελειότητα, μπορείτε!

Μια μικρή συμβουλή: Σταματήστε να πηγαίνετε στη βιβλιοθήκη για αναζήτηση ερωτικού συντρόφου, σας έχουν καταλάβει..

Alucard
17-07-07, 16:21
krios 1821

JohnnyT
17-07-07, 16:47
καρκινος κι εγω

StRatiGos
17-07-07, 18:02
krios 1821

Χμ.. έπρεπε να με είχες ρωτήσει νωρίτερα
Επαναστατική φυσιογνωμία! Είστε αισιόδοξος τύπος και αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες με χαμόγελο. Το τρίγωνο της Σελήνης στο ζώδιό σας με την Αφροδίτη και τον Κρόνο έχουν πάρει τη χειρότερη θέση και είναι πλέον πολύ αργά. Μη μπείτε στον κόπο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις… Αράξτε και περιμένετε το μοιραίο να έρθει. Δεν είστε πλέον σε θέση να διορθώσετε τίποτα.. Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω αλλά εγώ στη θέση σας θα είχα αρχίσει από τώρα τα σχέδια για την επόμενη ζωή (φαντάρε που πας…) :D

Euroster
20-07-07, 15:35
Οι προβλέψεις του είναι 100% πετυχημένες!

υ.γ. Στρατηγε τα 100 ευρώ μετά :ρ

titi
01-08-07, 21:09
krios 1821

Χμ.. έπρεπε να με είχες ρωτήσει νωρίτερα
Επαναστατική φυσιογνωμία!

to epanastatikh fysiognwmia to katalaves apo to "1821"?

Alucard
01-08-07, 23:42
kai apo ayto kai apo ayta pou grafw....fainetai oti eimai poly epanastatikos!!! :(

titi
01-08-07, 23:58
:? :? :?
mallon eprepe na grapsei ki alla... den kalyptetai h proswpikothta sou me tpt! :tonguee:

titi
04-08-07, 01:52
esy.. strathge mou... den mas eipes!
gia vale Par8enos 1983

StRatiGos
04-08-07, 01:57
Δεν πάει έτσι!Για τον εαυτό μου δεν μπορώ να βγάλω πρόβλεψη..

ας το κάνει κάποιος άλλος που έχει το χάρισμα..

Παρθένος 1983

titi
04-08-07, 02:02
mh mou vazeis idees twra!!!!

eipes oti 8a peis!!! pes!!!!!

e? :pipila: :-((: :pipila: :-((: :pipila: :-((:

StRatiGos
04-08-07, 02:16
Εγώ??? Πότε είπα τέτοιο πράγμα.. :tonguee:

titi
04-08-07, 02:21
kalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

giotis_tz
05-08-07, 01:10
Τοτε πρεπει να προβλεψει η βοηθος σου, η γνωστη μελλοντολογος B.V. !!! :))):

StRatiGos
05-08-07, 04:04
δυστυχώς η B.V τα έχει φορτώσει στον κόκορα ( του Γιώτη) οπότε δεν μου μένει άλλη λύση από να την απολύσω... Θα πρέπει να βγάλω μόνος μου όλη τη δουλειά...

Παρθένος 1983

Χμ… κάποιο λάθος θα έχει γίνει… Βρίσκεστε στο φόρουμ του pamak house ενώ θα έπρεπε να έχετε πάρει ήδη πτυχίο. Μάλλον κάτι περίεργο συμβαίνει εδώ… Για να δω καλύτερα. Α ναι, τώρα εξηγείται.. Ημερομηνία γέννησης 11/9 μέρα σημαδιακή. Η μοναδική ημερομηνία που το πλανητικό σύστημα ήταν σε πλήρη αναντιστοιχία τα τελευταία 2000 χρόνια! Δυστυχώς για εσάς με τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και τον Δία ανάδρομους έχετε πολύ λίγα περιθώρια επιλογής. Για πρώτη φορά στη ζωή σας θα πρέπει να πάρετε να πράγματα επιτέλους στα σοβαρά και να καταλάβετε ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, αλλιώς μια λαμπρή καριέρα σεκιουριτά σας περιμένει στο εγγύς μέλλον. Χρειάζονται ριζικές ανατροπές. Ευτυχώς κάτι καλό προμυνείεται πριν το τέλος του καλοκαιριού, chase it!

titi
05-08-07, 04:07
epitelous!
nai! eyxaristw! etsi.... na vgoun kai ta dika sou aplyta sth fora! akoma ki an einai 5 to prwi! :tonguee:

ta katafera! :lol: 8) :x

admin
05-08-07, 11:24
δυστυχώς η B.V τα έχει φορτώσει στον κόκορα ( του Γιώτη) οπότε δεν μου μένει άλλη λύση από να την απολύσω... Θα πρέπει να βγάλω μόνος μου όλη τη δουλειά...

Παρθένος 1983

Χμ… κάποιο λάθος θα έχει γίνει… Βρίσκεστε στο φόρουμ του pamak house ενώ θα έπρεπε να έχετε πάρει ήδη πτυχίο. Μάλλον κάτι περίεργο συμβαίνει εδώ… Για να δω καλύτερα. Α ναι, τώρα εξηγείται.. Ημερομηνία γέννησης 11/9 μέρα σημαδιακή. Η μοναδική ημερομηνία που το πλανητικό σύστημα ήταν σε πλήρη αναντιστοιχία τα τελευταία 2000 χρόνια! Δυστυχώς για εσάς με τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και τον Δία ανάδρομους έχετε πολύ λίγα περιθώρια επιλογής. Για πρώτη φορά στη ζωή σας θα πρέπει να πάρετε να πράγματα επιτέλους στα σοβαρά και να καταλάβετε ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, αλλιώς μια λαμπρή καριέρα σεκιουριτά σας περιμένει στο εγγύς μέλλον. Χρειάζονται ριζικές ανατροπές. Ευτυχώς κάτι καλό προμυνείεται πριν το τέλος του καλοκαιριού, chase it!

Χα χα χα ... StRatiGos είσαι πραγματικά όλα τα λεφτά! Αυτό το topic είναι από τα καλύτερα σου πραγματικά! Πολύ γέλιο! :clap: :clap: :clap:

B.V.
05-08-07, 16:47
θα επιστρέψω με αναλυτικές προβλέψεις..... 8)

StRatiGos
05-08-07, 18:21
περιμένω πρόβλεψη από την B.V. Αυτό θα είναι το τεστ για το αν θα την ξαναπροσλάβω..:D

B.V.
05-08-07, 18:32
11-9-1983

Αλλοπρόσαλλη προσωπικότητα. Η ημέρα που γεννήθηκε(11/9) δε θα μπορούσε από το να επιβεβαιώσει τον κανόνα…ένα ακόμη τραγικό συμβάν στην ιστορία του πλανήτη και του κόσμου γενικότερα… αν ο θεός ήταν προγραμματιστής κι ο κόσμος μια εφαρμογή του, αυτή η λάθος εντολή θα ήταν ικανή να καταστρέψει ολόκληρο το πρόγραμμα ή και να δημιουργήσει ένα νέο ιο στο λάπτοπ της δημιουργίας.

+: ψύχραιμος , ευαίσθητος, καλή μνήμη, έμπιστος και ευγενικός, με ιδιαίτερο εύρος φαντασίας ιδιαίτερα στο σεξουαλικό τομέα.
-: κριτικάρει τα λάθη των άλλων, υπερβολικές απαιτήσεις, λίγες φορές κάνει τα λόγια (και τις ….σκέψεις του) πράξη.
Ανωμαλίες: παρά τις τηλεπαθητικές τάσεις και παρότι πιστεύετε ότι Κάθε νύχτα το «αστρικό σώμα» των ανθρώπων αποχωρίζεται το υλικό σώμα και αναζητά μυστηριώδεις αλήθειες στην αστρική διάσταση του σύμπαντος , δεν επικοινωνείται παρά με το ψάρι σας που πέθανε πέρυσι. 2. προτιμάτε τις μελαχροινές.

Όταν γεννηθήκατε ο Δίας ήταν απέναντι από την Αφροδίτη πράγμα που σημαίνει πως ποτε δε θα μπορέσετε να συνδιάσετε έρωτα με επαγγελματική επιτυχία. Πάντα θα έχετε το ένα από τα 2. είναι σίγουρο πως αν ξέρατε τι λεν για σας τα αστρα θα αλλάζατε μόνοι σας την ημερομηνία γέννησης σας. Είστε ικανοί να φτιάξετε μια μηχανή του χρόνου ,να γυρίσετε το χρόνο πίσω και να αλλάξετε ό,τι σας παιδεύει.
Βέβαια η ανακατωσιάρα φύση σας σάς καθιστά ανίκανους να κάνετε έστω και το παραμικρό σωστά με αποτέλεσμα σε κάθε απόπειρα διόρθωσης λαθών να πέφτετε σε σαφώς πιο χοντροκομμένα σφάλματα. αυτό που τα άστρα έχουν ήδη πει για σας είναι ότι ο θάνατός σας δε θα έχει φυσικά αίτια…Μην ψάξετε ποτέ ποιος, τι , γιατί, απλά γιατί θα κάνετε τα πράγματα χειρότερα και θα καταλήξετε να κοιτάτε μιαν ώρα…νωρίτερα τα ραδίκια ανάποδα.

Έρωτας: κάτι τρομάζει τις γυναίκες σε σας. Δεν είναι το αναστημά σας! Δεν είναι η συλλογή από χαρτοκόπτες, καλάζνικοφ, ταινίες μεταφυσικού περιεχομένου, το ότι πιστεύετε στους εξωγηινους, το ότι βλέπετε 10η εντολή, το ότι υποστηρίζετε πως στην προηγούμενη ζωή σας ήσασταν ήρωας του ’21 αλλά μάλλον οι ροζ καρδούλες που βρίσκονται στο μποξεράκι σας. Αλλάξτε μποξεράκι και η Αφροδίτη θα σας δει με άλλο μάτι.

Υγεια: σαν γνήσιος παρθένος φροντίζετε όλα να είναι καθαρά και υγιεινά. Μη φοβάστε το μόνο που μπορείτε να προκαλέσετε στον εαυτό σας είναι εμετικές τάσεις από υπερβολική κατανάλωση παγωτών.
Βασικό για την ψυχική υγεία σας: επίσκεψη σε ψυχίατρο.

Επαγγελματικά: διαισθητικός και προνοητικός καθώς είστε, διαθέτετε πολλά προσόντα για μια λαμπρή καριέρα στον τομέα της μελλοντολογίας και της αστρομαντείας. Θα διαπρέψετε πολύ σε μια νέα τεχνική…να λέτε το παγωτό.
Γενικά σας ελκύουν τα επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με τέχνη π.χ. ποιητής, σεναριογράφος, κλόουν, αρχιτέκτων (κυρίως σε σπίτια αθίγγανων) αλλά και δημοσιογράφος σε ροζ περιεχομένου σελίδες…
Σίγουρα έχετε εργαστεί σε delivery όπου ουκ ολίγες φορές αντί φιλοδωρήματος έχετε εισπράξει ορισμένες αδέσποτες από οργισμένους συζύγους κυριών στις οποίες δε διστάζατε να δίνετε το τηλέφωνό σας για ό,τι προκύψει….
Η μοίρα σας έπαιξε άσχημο παιχνίδι στέλνοντάς σας μάλλον σε μία σχολή που θα σας στείλει πριν της ώρας σας. Ωστόσο μη φοβάστε, ο μπαμπάς σας δε θα σας αφήσει έτσι. Δε φτάνει να νιώθετε υποχρεωμένοι για ό,τι έχουν κάνει για σας αλλά μάλλον πρέπει να στρώσετε τον ποπό σας και να κάνετε κάτι. Ακόμα κι αν πάλι οδηγηθείτε σε λάθη, στα οποία κλίνετε εκ γενετής…αυτός που μπορεί να σας σώσει ονομάζεται Γ. Στεφανίδης. Έχει τις καταλληλες διασυνδέσεις με τον Κ. χαρδαβέλλα για να σας εξασφαλίσει την πολυπόθητη θέση στο πλάι του τα κρύα βράδια του σαββάτου στην εκπομπή ανεξήγητα φαινόμενα. Υπάρχει μια θέση στο πάνελ που θα εκτινάξει τη φήμη σας και τις ακροαματικότητες του καναλιού στα ύψη. ΠΡΟΣΟΧΗ: πάντα επηρρεπείς στα λάθη και στις μ@λ@..ίες, δωστε ιδιαίτερη προσοχή σε συμβόλαια, συμφωνίες γιατί μπορεί κ πάλι να την πατήσετε.

Ξυπνήστε και επιτέλους τολμήστε!!!!! Σα βγείτε στον πηγαιμό για τη δική σας ιθάκη, θα ναι μακρύς ο δρόμος…..τον ανάδρομο ερμή μη φοβηθείτε μήτε την αφροδίτη την κακιά, το ταξίδι αυτό κι αν ξεκινήσετε προσέχτε το δρόμο να βρείτε σωστά…

Παραπλήσιες προσωπικότητες: τζόσουα ( από μύριαμ και τζόσουα), κλίντον, περρής, ταμπάκης.

Παρθένος

Σας καθοδηγεί μια ιδιαίτερη αντίληψη Συχνά μπορεί να σας συμβεί να αντιληφθείτε κάτι υπεραισθητικά και να έχετε ένα προαίσθημα ειδικά σε θέματα υγείας, δικά σας και των άλλων. Όταν κάτι δεν πάει καλά, εσείς το «μυρίζετε» στον αέρα, ακόμα και όταν όλα δείχνουν ήρεμα. Ίσως ανακαλύψετε μια μέρα ότι έχετε έμφυτη την ικανότητα της διάγνωσης: μη φοβάστε αυτή τη δύναμή σας, γιατί έχει καλό σκοπό. Με μια σωστή πρόληψη αποφεύγονται πολλά προβλήματα υγείας, ένα έγκαιρο τσεκάπ μπορεί να διώξει τους φόβους και τις αμφιβολίες ή να έχει ως αποτέλεσμα την επιλογή ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής. Στη ζωή σας ίσως τύχει να επικοινωνήσετε τηλεπαθητικά με κατοικίδια ζώα, ιδιαίτερα με τις γάτες, πλάσματα με έντονο το μεταφυσικό στοιχείο (πηγή :αστρα κ οραμΑ)

υγ:συγγνώμη για το εύρος του ποστ αλλά τέθηκαν υπο αμφισβήτηση οι ικανότητες μου...ευχαριστώ για την κατανόηση. :lol:

titi
05-08-07, 18:42
a-pai-xto!
mallon h B.V. prepei na se apolysei strathge mou! :victory:

apaixto!

StRatiGos
05-08-07, 18:55
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

The student become Master

καταθέτω ταπεινά τα σέβη μου και παραδίδω τα κλειδιά του μαντείου. Η θέση του αρχιμέντιουμ σου ανήκει πλέον επάξια. Μάλλον εγώ πρέπει να γίνω το παιδί για τα θελήματα τώρα.. Το μόνο που δεν πρέπει να ξεχάσεις όταν μια μέρα θα φτάσεις ψηλά, είναι το ποιός σε έβγαλε σε αυτή τη δουλειά και ποιός σου έδωσε τα φώτα του στα πρώτα σου βήματα...

p.s.

.... αλλά μάλλον οι ροζ καρδούλες που βρίσκονται στο μποξεράκι σας.

καλά εσύ αυτό που το ξέρεις???? Με έχεις αφήσει άφωνο!! :shock:

piggy
06-08-07, 19:07
Ταύρος 1986!

StRatiGos
06-08-07, 20:16
Αντε B.V. πιάσε δουλειά... μη λουφάρεις! :D

B.V.
06-08-07, 20:53
ταύρος 1986

διχασμένη προσωπικότητα...ακόμα δεν έχετε βρει τον εαυτό σας..ούτε τα χετε βρει μαζί του ( η σφαίρα αμφιβάλλει αν θα τα βρείτε ποτέ..) κ δυσκολεύεστε να τα βρείτε κ με τους άλλους γύρω σας!!!μα δε φταίτε εσείς που οι άλλοι είναι τόσο μα τόσο και δε σας καταλαβαίνουν..!!!ως γνήσιος ταύρος παλεύετε να γίνει το δικό σας και φροντίζετε πολύ για το πρακτικό κομμάτι της ζωής...

όταν γεννηθήκατε, τρομερες φυσικές καταστροφές συνέβαιναν..ποτέ δε θα μάθουμε αν ήσασταν μία απο αυτές...αλλά η προσωπικότητα σας θα έφερνε τρόμο ακόμη και στο σχιζοφρενή δολοφόνο με το πριόνι, ακόμη και στον πάνο Κοκκινόπουλο που πολλά εχουν δει τα μάτια του μα αυτό του φέρνει τρόμο...Οντας ο Αρης σε μια ευνοϊκή θέση προς το ζώδιο σας όταν γεννηθήκατε, σας κάνει ιδανικούς για ηγετικές θέσεις ενώ παράλληλα ικανούς για καταστροφές...ώρες ώρες γίνεστε και αυτοκαταστροφικοί(κάτι που φαίνεται να δανειστήκατε απο το ζώδιο του σκορπιού). Μην ξεσπάτε στους γύρω σας. οι φίλοι σας δε θα αντέξουν άλλο τις απαιτήσεις σας κι ο φίλος σας δε θα υποστεί κ 3ο τασάκι στο κεφάλι!!!

έρωτας: δεν αντέχετε και πολύ μακριά από το συντροφό σας...τον οποίο όμως μάλλον δεν έχετε πάρει στα σοβαρά και απλά περνάτε την ώρα σας!!!μη χαίρεστε δεν αργεί η ώρα που θα δαγκώσετε χοντρά τη λαμαρίνα και τότε...ξέρετε εσείς!!!προς θεού μην το ρίξετε σε πλούταρχο, ρέμο, ζήνα, κότσιρα...απλά δείξτε το!!!κι όταν φύγει ο έρωτας μη βασανίσετε πολύ το συντροφό σας εκτός κι αν τα βάσανα...αφορούν την κρεβατοκάμαρά σας!!!

επαγγελματικά: η τύχη κ τα άστρα σας χαμογελούν!!!όχι επειδή το θέλουν αλλά επειδή δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα μαζί σας.θα κάνετε τα πάντα για την καριέρα σας, θα πιεσετε τον εαυτό σας για να πετύχετε και θα είστε ένα ακόμη παράφειγμα στην ιστορία για τη φράση..."if you want to be rich, you have to be a bitch".οι συνάδελφοι κ συνεργάτες σας θα σας μισούν αλλά δε σας νοιάζει γιατί εσείς θα φροντίσετε να πάρετε την προαγωγή...Προς το παρόν φροντίστε να πάρετε κανένα πτυχίο...Εξεταστική έρχεται, ο καιρός χάλασε, ευκαιρία λοιπόν να στρωθειτε μιας και ουκ ολίγες φορές έχετε υποστηρίξει "δεν μπορώ να διαβάσω με τέτοιον καιρό!!!¨"

καλή επιτυχία... 8)

StRatiGos
06-08-07, 21:07
αυτό θα πεί επαγγελματική δουλειά! Μήπως πρέπει να ανεβάσουμε την ταρίφα τώρα πια, θα βγάλουμε καλά λεφτά..

ε αφεντικό?? :D

B.V.
06-08-07, 21:19
δεν ξέρω..θα δείξει..δεν είμαι αφεντικό!!!!!!!!!!!!!!! :tonguee:
εσυ κρατάς τα οικονομικά

titi
07-08-07, 01:16
apaixto! gia ta erwtika dikio exei! aman pia!

B.V.
07-08-07, 03:13
titi αναλαμβάνεις κι εσύ προβλέψεις μιας και ο στρατηγός δέχεται πολλά pm μετά την επιτυχία του κι εγω δεν μπαίνω συχνά.πού το ξέρεις οτι έχω δίκιο???δεν τιθετάι θέμα αλλά εσύ κριος δεν είσαι???? :? :(

titi
07-08-07, 04:42
oxi, alla kati 3eroume ki emeis apo tayrous! (kai malista to 86) :x

B.V.
07-08-07, 04:50
η σφαίρα λέει πως μια κριος του 86 έχει καεί απο ταύρο του 86. :lol: :kalo: ..προσοχή φίλες και φίλοι μην κάνετε βήμα πριν συμβουλευτείτε το φόρουμ και την αναγνωρισμένη ομάδα μελλοντολόγων... :o :victory:

StRatiGos
07-08-07, 04:56
πάω για υπνωτισμό , αν προκύψει κάτι έκτακτο επανάφερε με... :D

giotis_tz
08-08-07, 17:25
Παιδια μηπως εφτασε η ωρα να υπογραψουμε εκεινα τα συμβόλαια ??
Γιατι σας βλέπω απο σεπτεμβρη σε καμια πρωινη εκπομπη να προβλέπετε εκει... :tonguee:

Euroster
09-08-07, 17:53
polu xamila epese auto to thread! Ante na to anebasoume na to doun oloi ! :o

StRatiGos
09-08-07, 23:40
Παιδια μηπως εφτασε η ωρα να υπογραψουμε εκεινα τα συμβόλαια ??
Γιατι σας βλέπω απο σεπτεμβρη σε καμια πρωινη εκπομπη να προβλέπετε εκει... :tonguee:

φίλε Γιώτη πάει ο καιρός που εσύ και o admin μας εκμεταλλευόσασταν με 3 και 60. Έχουμε ήδη πρόταση από το λα σουσουρελά για το Σεπτέμβριο... :o

B.V.
10-08-07, 01:50
και όχι μόνο από εκεί...ετσι γιατί πολύ δεδομένος μας έχουν... 8) :victory:

giotis_tz
12-08-07, 22:24
Ωραια λοιπόν σας δίνω τα διπλά απο οτι σας προσφέρουν... :tonguee:

B.V.
14-08-07, 03:44
δεν ξέρεις πόσα μας προσφέρουν κ δίνεις τα διπλά???? :))): :victory:
θα γίνει μια σύσκεψη, συνέλευση και θα ενημερώσουμε. :victory:

anile
15-08-07, 20:48
o.ti k an sou dwsoun pantws,tha einai liga mprosta s'auto pou aksizoun oi astrologikes sou gnwseis!!!!!!

titi
17-08-07, 17:30
επειδή βλέπω η κίνηση έχει πέσει και το new born ταλέντο μας λουφάρει...

Θέλω μια επανεξέταση από την Dr. B.V. παρακαλώ! Συγγνώμη στρατηγέ μου! Τα έχουμε πει, δεν παρεξηγείς!

Κριός 1986

-Θα πάρω καμιά προαγωγή στο φωτοτυπάδικο;

B.V.
21-08-07, 17:49
Κριος 1986

Από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις…Προσπαθώντας να σκιαγραφήσω την προσωπικότητα σας , αναλύοντας τον αστρολογικό σας χάρτη…βρέθηκα μπροστά σε πολλά μυστηριώδη και ανεξήγητα φαινόμενα…πέρα από τα πεντάλφα που σχηματίζονταν στο χάρτη σας τα οποια δε θα σχολιάσω( δεν είναι καιρός να μπλεκόμαστε με αυτά- κύριε ελέησον) αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο διας μαζί με τον κρόνο την αφροδίτη κ αλλους μεγάλους αστέρες σχημάτιζαν ένα ακέφαλο αρκουδάκι την ώρα της γεννησης σας…γεγονός που σας κατατρέχει σε όλη σας τη ζωη. Καρμική η σχέση σας με τα αρκουδάκια. Ακόμη δε θα ξεχάσετε εκείνο το αρκουδάκι που μπλέχτηκε στα ρούχα σας και πλύθηκε στο πλυντήριο…η μητέρα σας δε ποτέ δε θα ξεχάσει το χαμό από σπασμένα αντικείμενα που αντίκρισε στο σαλόνι το οποίο μετατρέψατε σε σαλούν μετά την οξεία νευρική σας κρίση.

Αυτό το καλοκαίρι γύρω από τον κριο σχηματίζονταν περίεργα σχήματα…κάποιοι θα μπορούσαν να πουν ότι πρόκειται για πυραμίδες. Ίσως να σας ελκύει η Αίγυπτος αυτό το καλοκαίρι. Ποιος ξερει..

Γενικά:

Σαν ζώδιο της φωτιάς, θελετε να καιτε όλο τον κόσμο ενώ χαρακτηρίζεστε από Πρωτοπορία ,εμψύχωση, αυτοθυσία, ενθουσιασμός, αγαθότητα.
εγωπάθεια, , απερισκεψία, επιπολαιότητα, ζήλια, επιθετικότητα και φυσικά αρχηγικές τάσεις! Αλιμονο ένας νέος Κολοκοτρώνης γεννήθηκε…και μια μέρα θα βγει στην επιφάνεια…Προσοχή όμως παρορμητική καθώς είστε μπορεί να γινετε αιτία …πολέμου. Η έμφυτη ανοιξιάτικη ορμή σας είναι ο λόγος που δύσκολα θα συγκρατήσετε τα βιαστικά λόγια του και τις γρήγορες πράξεις σας, αψηφώντας τον κίνδυνο και τις συνέπειες. Ειστε υπερενεργητική κ δεν κάθεστε στα αυγά σας ούτε μια στιγμή.. ειστε ιδεαλιστρια και σαν Ατρόμητη μαχητρια της ζωής θα ορμήσετε σε δύσκολες μάχες, χωρίς πληρωμή, αρκεί να πάρετε το τρόπαιο της νίκης. Υπάρχουν στιγμές όπου παρουσιάζετε ένα τελείως εγωιστικό πρόσωπο, όπου κλεισμένη στον κόσμο σας, δεν μπορείτε να ακούσετε κανένα. Αυτό που έχετε να μάθετε από αυτή τη ζωή είναι πως δεν πρέπει να κοιτάτε μόνο τον εαυτούλη σας , τους στόχους και τα όνειρα σας αλλά και τους άλλους γύρω σας. :))):

Ερωτας: Υπάρχει μια ασυγκράτητη ορμή που περιφέρεται στην ερωτική εσωτερική ατμόσφαιρά σας…Όταν είστε ερωτευμένη δε θέλετε να περιορίζεστε…κάπου διαβάσατε ότι ο έρωτας είναι ελευθερία και το πιστέψατε …ας μην το σχολιασω. Όταν κεραυνοβολιέστε θέλετε να ζήσετε το παραμύθι σε όλο του το μεγαλείο, χωρίς όρια, ακολουθώντας μόνο το βασικό σας ένστικτο…έρωτες τύπου παπακαλιάτη σας εξιτάρουν αν και οι σχέσεις είναι αυτό που ζητάτε στη ζωή..δε θα μπορούσατε να παραμείνετε για πολύ με κάποιον που δε σας κάνει αυτό το κλίκ.
Συνήθως δεν τολμούν να σας αντιμιλήσουν. Η ερωτική σας ζωη παρομοιάζεται με στρατό όπου έχετε το ρόλο του λοχία κ οι ερωτ σύντροφοι το ρόλο των νεοσύλλεκτων φαντάρων. παρά το ύψος σας, σας τρέμουν….ωστόσο μην το παίρνετε πάνω σας γιατί αν βρούνε το κουμπί σας που δεν απέχει ίσως πολύ από την καλή χρήση του σεξουαλικού σας πληκτρολογιου ή το καλό φαγητό, την πατήσατε …το <<μα μου πρόσφερε παγωτό με 1 μπάλα σοκολάτα, 1 μπανάνα, 1 άσπρη κ σιρόπι από σοκολάτα , γιατί να μην τα φτιάξω μαζί του??>> είναι από τις αγαπημένες σας φράσεις…ωστόσο προσοχή γιατί η αφροδίτη είναι ανάδρομη και μπορεί να σας κόψει την όρεξη.
η γοητεία είναι αυτή που μετράει περισσότερο στον άλλον για σας, το χιούμορ και ο τρόπος που σας μιλάει.. :x

Υγεία: τριγλυκερίδια και χοληστερίνη ανεβασμένα. Αφήστε τα ντερλικατέσσεν και τις βάφλες, τις κρέπες και τις εξορμήσεις σε αθωνος και πιάστε λίγο από το φαγάκι της μαμάς!!! μόνο η λατρεία σας στο χορό σας έχει σώσει από την παχυσαρκία και το παμακ από τα κιλά σας!!! Ο κυλικατζής ωστόσο φαίνεται να σας έχει αδυναμία…χμ. :))):

Επαγγελματικά: Επαναστατική- ποιητική φυσιογνωμία αν σκεφτείτε ότι στο ζώδιο σας ανήκουν Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, Γρηγόρης Λαμπράκης, Γιώργος Σεφέρης, Άγγελος Σικελιανός, Διονύσης Σολομός. Η ποίηση είναι από τα δυνατά σας σημεία και μάλιστα η καυστική ποίηση…ενίοτε γράφετε κ πολιτικά ποιήματα! Μπράβο αν δε διαπρέψετε στον πολιτικό χώρο, το Δεοπς δε θα σας προδώσει, σας στέλνει για μεταπτυχιακό στο Μ.Ε.Τ όπου προετοιμάζεστε για μια λαμπρή καριέρα δίπλα σε going through και θηρίο, με στίχους και μουσική δικά σας φυσικά και με την επιμέλεια σε κάθε τι αφού για όλα έχετε γνώμη! Εναλλακτικά, μπορείτε να σκεφτεστε και το επάγγελμα του στρατιωτικού, του προγραμματιστή, του σεναριογράφου στο pamakhouse αντε και στο φωτοτυπάδικο. Στην τελική θα μπορούσατε κάλλιστα να αναλάβετε manager …του γάτου!

Κοινωνική ζωή: εδώ κάπου η σφαίρα έκανε ένα μπαμ. τελος πάντων …από όσο πρόλαβα να δω, δεν πιστεύετε και πολύ στη φιλία…Από τους λίγους φίλους- ήρωες που έχετε, κρίνω πως θα έπρεπε να προσέχετε γιατί δεν έχουν περάσει και όλοι βρε αδερφέ από στρατό! Επιπλέον δεν είναι ανάγκη να τους βρίζετε αν δε σας ακολουθούν σε Βέρτη,Πλούταρχο, Ζήνα κ.ο.κ Άλλωστε σιγά μην δεν πάτε!με το να σκανάρετε κ να ψυχολογείτε τους άλλους απο την αρχή( η 1η εντύπωση είναι σημαντική για σας..γι αυτό συχνά σκεφτεστε..θα συμπαθήσω κάποιον ή όχι), ξέρετε ποιους θέλετε δίπλα σας κ ποιους όχι.τα πράγματα είναι ξεκάθαρα όποιος είναι δίπλα σας, πρέπει να είναι κ στην ουσία δίπλα σας. :clap:

αγαπημένος τραγουδιστής: Νίκος Βέρτης :o
ατάκα από σειρά: ιιιιιιιιιιιιιιιιι(Ζουμπουλία)
ατάκα κολλητική..: ιου ιου ιου!! :))):
αγαπημένος καθηγητής Δεοπς:Καραγιάννης :clap: :clap:
εκτιμάται :την καλή διάθεση κ πρόθεση
αντιπαθείτε: τους βαρετούς ανθρώπους κ το γλύψιμο.

Καλή επιτυχία κ σε αυτή την εξεταστική…και κόψτε τις σοκολάτες παλι κάπου διαβάσατε ότι θα έχετε καλή μνημη και το δέσατε σκοινί κορδόνι..και αργήστε το πτυχίο όσο μπορείτε είστε η μασκοτ του Δεοπς...και moderator του τμήματος σας τελευταία -βασικό στέλεχος της pamakhouse community και των διεθνών ευρωπαϊκών οικονομικών και πολιτικών σχέσεων της! :victory:

de_me_tris
21-08-07, 19:09
Δηδημοι 1986

StRatiGos
21-08-07, 20:23
Κριος 1986

Εναλλακτικά, μπορείτε να σκεφτεστε και το επάγγελμα του στρατιωτικού, του προγραμματιστή με τίποτα στο φωτοτυπάδικο.

Θα παραβλέψω το ότι αμφισβητείς τη πρωτογενή προβλεψή μου για την titi και το ότι έκανες ένα μικρό λαθάκι..

Απλά καταπληκτική! :clap:

άντε περιμένουν κι άλλοι στην ουρά.. έχω πράγμα που σαλεύει λέμε!

B.V.
22-08-07, 01:03
ανέλαβε.Τέλος!!!! :))): :))): :victory:

titi
22-08-07, 01:13
Η αλήθεια είναι ότι μόνο τα μισά είναι πραγματικότητα, αλλά δεν πειράζει... Καλή η προσπάθεια! :victory:

παρεπιπτόντως... Δεν είσαι και καλά διαβασμένη... Ελιναι πράγματα που έχω πει... Απαπα!! Σε απαλλάσω όμως λόγω φόρτου εργασίας!!

Btw πάντα ήθελα να δουλέψω σε φωτοτυπάδικο!

StRatiGos
24-08-07, 00:08
Και ναι κυρίες και κύριοι, έχω την τιμή να σας παρουσιάσω τη δεύτερη απόφοιτο της μεγάλης των μέντιουμ σχολής. Του νέου εναλλακτικού τμήματος αστρολογικών προβλέψεων του παμακ, που λειτουργεί στο χώρο του pamakhouse..

Μετά το πρώτο άξιο τέκνο (βλ. b.v.) που αποφοίτησε με άριστα, ύστερα από την ολοκλήρωση των σεμιναρίων τη σκυτάλη αναλαμβάνει το νέο ταλέντο στις προβλέψεις... titi.

Απολαύστε την! :victory:

titi
24-08-07, 00:17
:-((: :-((: :-((:
Αυτό το παιδί με συγκινεί!! Θέλω να πω σε όλους ότι ο μέντοράς μου Στρατηγός υπήρξε ένας υπέροχος διδάσκαλος και με στήριξε πολύ αυτή μου την προσπάθεια...
Ελπίζω να αποδείξω το με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις...

Α! και θέλω να πω κάτι η BV μου μιλούσε εγώ πρόσεχα!! :x

Ορίστε λοιπόν....

Δίδυμοι 1986 de_me_tris

Ιιιιι! Παλιοδιπρόσωπε!! Τη μια θες το ένα την άλλη θες το άλλο!! Έλα όμως που αυτό σε κάνει να καταφέρνεις τους πάντες να σου κάνουν τις χάρες και ταυτόχρονα να σε θεωρούν και γλυκούλη!! Όταν γεννήθηκες ο θεός είχε κέφια και δεν το λέω για να στην πέσω όπως κάνουν όλες μαζί σου, αλλά επειδή σου έδωσε όχι ένα, όχι δύο, αλλά πολλά ταλέντα!! Είσαι άνθρωπος της περιπέτειας και σ’ αρέσει να ζεις τα πάντα μέχρι τέλους!! Κάνεις τις ατελείωτες φιλοσοφικές συζητήσεις και μπορείς να ερωτευτείς όλους τους ανθρώπους που αγαπάνε τη ζωή αλλά και σένα!! Αγαπάς πολύ τους φίλους σου αλλά δεν το δείχνεις όλη την ώρα!! Αγαπάς όμως πολύ και τον εαυτό σου και γιατί όχι;; Δεν ξέρεις πολλούς όμορφους και έξυπνους όσο εσύ!! Μπορείς από λύκος να γίνεις αρνάκι αρκεί να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος!! Σου αρέσουν όσοι έχουν χιούμορ και γνώσεις και αυτό σε ωθεί να κάθεσαι όλη μέρα στο κυλικείο μόνο και μόνο για τον κυλικατζή!! Δεν δεσμεύεσαι εύκολα και αργείς πάντα να επιστρέψεις τα dvd σου.. Πτυχίο θα πάρεις γιατί είσαι σπίρτο, αλλά αφού γυρίσεις από την Κούβα, το Άμστερνταμ και μια βόλτα στο Πεκίνο!! Οι αρχηγικές σου τάσεις δεν είναι ανησυχητικές αφού είσαι πολύ αποδοτικός και φιλομαθής!! Η λέξη ομάδα είναι στο αίμα σου αρκεί όλοι να ακούνε εσένα και να κάνουν αυτά που θέλεις χωρίς να τους το πεις!!
Τραγούδι που θέλετε να σας αφιερώσουν:Κορμί θανατηφόρο σε θέλω μ’ έναν όρο να τα δώσεις όλα τη νύχτα αυτή κι ας με πάρουν σηκωτό το πρωί!
Αγαπημένη ατάκα: Μην κάνεις έτσι!
Το σεξ θέλεις να’ναι: πολύ και με γυναίκα να αντέχει!
Καλύτερος τρόπος για σκονάκι: Δεν χρειάζεσαι!!
Σπουδαίες προσωπικότητες: Leonardo Da Vinci

B.V.
24-08-07, 01:46
να προσθέσω οτι εχετε μια ιδιαίτερη έφεση στη νεοελληνική γλώσσα και στα αρχαία.
θα μπορούσατε καλλιστα να κάνετε μια καριέρα στον τομέα της φιλολογίας&τις φιλοσοφίας.το μπλα μπλα το χετε κι απο όσο είδα άριστος και στην ορθογραφία. τι περιμένετε λοιπόν???είστε ο νέος μπαμπινιώτης!!!εναλλακτικά ασχοληθείται με τη δημοσιογραφία...το σταρ σας περιμένει!!! :victory:

υγ: η τιτι αντέγραφε..σε έδωσα στεγνά. :lol:

ageliki
24-08-07, 22:42
Μπερδεύτηκα λιγάκι για το ποιος τελικά κάνει τις προβλέψεις, αλλά εναποθέτω τη μοίρα μου στα χέρια σας...

Ιχθείς 1987

titi
24-08-07, 22:57
Η πρόβλεψή σας θα πραγματοποιηθεί εντός του Σαββατοκύριακου.

Η Διοίκηση.

-Στρατηγέ, BV, πρέπει να βρούμε και ένα σλόγκαν... ε!-

ageliki
25-08-07, 00:12
Αναμένω εναγωνίως τη γνωμάτευση

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας

:D

StRatiGos
26-08-07, 14:56
-Στρατηγέ, BV, πρέπει να βρούμε και ένα σλόγκαν... ε!-

Ιδού το πρώτο σλόγκαν:

Η καλή (titi), Η κακιά (b.v.) και ο άσχημος... :))):

B.V.
01-09-07, 20:59
Ιχθύς 1987

Γεια σας…και συγγνώμη για την καθυστέρηση στην πρόβλεψη σας. :D

Ανήκετε στο ζώδιο των ιχθύων. Ευαίσθητοι από τη φύση σας και καλόκαρδοι θα κάνετε τα πάντα για να μη χαλάσετε το χατίρι στους άλλους. Είστε κοινώς το θύμα, το παιδί για όλες τις δουλειές, το άτομο που ακούει τα πάντα και στο οποίο οι φίλοι θάβουν ο ένας τον άλλον…κοινώς ο λαλάκας της υπόθεσης.
-ageliki φτιάξε μου ένα καφε..
-αμέσως αγάπη μου πώς τον πίνεις γλυκέ μου?
-μέτριο με γάλα.
- να σου φέρω κ μπισκοτάκια?
-ακόμα να ξεκινήσεις τον καφε καλέεεε??
-ό,τι πείτε στρατηγέ μου.
Εναλλακτικά στο σχολείο τρέχατε να βρέξετε το σφουγγάρι, στο παμακ..ουκ ολίγες φορές σας έχουν πάρει τη θέση στην ουρά για το φωτοτυπάδικο.. όπως και στο Αννικούλα εν όψει παραλαβής νέων βιβλίων. :shoot:

Χαρακτηριστικά: υπομονή, επιμονή, αντικομφορμισμός, ευαισθησία, τάση προς τις καλές τέχνες, αφηρημάδα(...μη μου μιλάτε έχω χάσει επαφή με πύργο ελέγχου), φυγή από την πραγματικότητα(εκτός τόπου και χρόνου) ,ονειροπόληση(..στον κόσμο σας…), μαζοχισμός… :shock:

Υγεία: στο οικονομικό οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες για μια προσωπικότητα σαν τη δική σας…πρέπει να προσέχετε πολύ τα ξίδια με τους φίλους τάχα μου δήθεν στην υγειά μας και μετά ντίρλα γυρνάμε στο σπίτι κ γράφουμε ό,τι να ναι στο pamakhouse 5 το πρωί…προσοχή στα οινοπνευματώδη κ σε ό,τι σας δίνουν να δοκιμάσετε.

Επαγγελματικά: χμ η σφαίρα δείχνει περίεργα σχήματα…απαπα…λοιπόν μη θέλοντας να ξεφύγετε από τον τομέα σας ασχολείστε με τα οικονομικά. Απορείτε ε?ναι με τα οικονομικά μιας επιχείρησης…όπως της σειράς του παμακαλιάτη. επιδίδεστε με ζήλο στο επάγγελμα σας κ διαπρέπετε σε οργάνωση τέτοιου είδους..σειρών να το πω…είναι πολλά τα λεφτά Αρη εε Αγγελική κ καταντάτε μία πλούσια θαμώνας σε Μύκονο , λογικά συνεπάγεται και στις ειδήσεις του σταρ.
Εναλλακτικά έχετε την τρέλα του ηθοποιού-χορευτή μέσα σας :))): :))): :))): Ακόμη μέντιουμ ,ταχυδακτυλουργός (coperfield???) ιερέας :shock: , πολιτικος επιστήμων(δεοπς τρέμε!) προτείνονται.

Ερωτας: στον έρωτα παρανοείς πιο πέρα από την τρέλα φτάνεις…αχα το ‘ξερα ότι εσύ ζωγραφίζεις καρδούλες στους τοίχους του ΠαΜακ… όλα στον Κουσκουβέλη!! Ageliki+…(ας μην αποκαλύψω)=L.F.E…στο σεξουαλικό κομμάτι προτείνω ένα best seller…με το όνομα kama soutra απλά κ μόνο για να δείτε ότι δεν είστε εσείς που ανακαλύπτετε..συνεχώς κάποια πράγματα.έχουν γραφτεί εδώ και πολλάαααα χρόνια. :( :))):
Υγ: προσοχή στις απομιμήσεις… :( :( :(

Διάσημοι του ζωδίου σας:Albert Einstein :god: (καλά έτυχε..μην το παίρνετε πάνω σας…), Γαλιλαίος, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, Τζωρτζ Ουάσιγκτον, Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Σίντυ Κρώφορντ, Μπρους Γουίλις, Γιάννης Πάριος(καρμική σχέση με την Πάρο), Σπύρος Παπαδόπουλος(καρμική σχέση με το να γίνετε εκατομμυριούχος :victory: ), Λιάνα Κανέλλη, Σταύρος Ξαρχάκος, Βάνα Μπάρμπα, Γιώργος Μαζωνάκης(4 πήγε σου παν πάλι φύγε φύγε από το μαγαζί-pamakhouse) :))): .

Προβληματίζεστε τον τελευταίο καιρό: για το γεγονός ότι φεύγει η Θομό από το οικονομικό.. :god: και για το γεγονός ότι βρίσκετε αράχνες σε πολλά από τα βιβλία σας ενώ το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας λιώνει καθημερινά..…

Good luck to exetastica…και καλή συνέχεια στο pamakhouse forum (σας καλωσορίζουμε και επίσημα στο παμακ after dark ως γνήσια μέλη του)
Για οποιαδήποτε απορία προκύψει, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε. :victory:

Η διοίκηση: stratigos, titi, bv.πάντα με χιούμορ και αξιοπιστία!!! :o

ageliki
02-09-07, 03:32
!!!!!!!!!! Μα καλά..........Με ξέρεις????????????? :yikes: :yikes: :yikes:

Poison
02-09-07, 09:58
ζυγος 85 ?? :?

dydimaki
05-09-07, 22:21
το δικο μου ζωδιο ειναι δυδιμος...γεννημενη 1/6/1988..τι εχεις να πεις για εμενα?

haroula
05-09-07, 22:39
κ εγώ δίδυμος :lol: :lol: 3/6/1986
κ για εμένα ότι προαιρείσται......... :victory:

giotis_tz
09-09-07, 00:36
Αντε πιαστε δουλεια...
Μην χασομερειτε αλλο γιατι θα απολυθειτε...... :tonguee: :tonguee:

Poison
09-09-07, 10:38
pes ta gioti giati poly sthn anamonh mas exoune!!! :tonguee: :evil:

AnnieHall
09-09-07, 10:48
Λέων 1985. Αναμένω

StRatiGos
20-09-07, 20:07
τι να κάνουμε ρε παιδιά... γίναμε ανάρπαστοι και δεν προλαβαίνουμε! Πάντως οι αιτήσεις σας θα ικανοποιηθούν όλες, απλά λόγω φόρτου εργασίας θα καθυστερήσουν λίγο. Παρακαλώ να έχουμε την κατανόηση σας.

εκ της διευθύνσεως!

B.V.
30-09-07, 17:45
Ζυγός Σάββατο 5-10-1985

Τη μέρα που γεννηθήκατε ο Ερμής ήταν ανάδρομος και σε τέλεια ευθεία με τον Άρη και το Δία, ένα αρκετά σπάνιο φαινόμενο αλλά άκρως σημαντικό.(έχει ήδη αναφερθεί ο astra moderator Stratigos)

Χαρακτηριστικά: δυναμικοί αφηρημένοι(ξεχνάτε κ το πιο απλό να κουμπώσετε το φερμουάρ σας.. :))): ) Η χειρότερη στιγμή σας είναι όταν κληθείτε να πάρετε μια απόφαση, ταλαντεύεστε σαν την ζυγαριά που δεν μπορεί να κλίνει πουθενά. Οι Ζυγοί έχουν καλή κριτική ικανότητα, μπορούν να δουν και να κρίνουν διάφορες καταστάσεις αντικειμενικά. .. Δε δέχονται εύκολα τα επιχειρήματα των άλλων.Αμαν αμα κολλήσουν σε κάτι …δεν τους ξεκολλάς με τίποτα…απολυτοι μέχρι αηδίας. ts ts ts !!! :tonguee:
Τι θα ακούσετε χαρακτηριτικά: -εγώ δεν το κάνω αυτό. Δε γουσστάρω οοοοοκκκκκκκ??:tonguee:

Γουστάρω: ροκ καταστάσεις, κλαμπ κλπ ,ίντριγκες να ανάβουν τα αίματα, χιούμορ και άποψη, να σκοτώνω το χρόνο μου κοιτώντας απλά εικόνες, να λιώνω έτσι απλά. :punk:
σνομπάρω: τα μπουζούκια κ αμα με πάτε καμμιά μέρα τη βάψατε … , τους ρατσιστές και τους γλειώδεις τύπους, τις αερολογίες και τους ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα. :thumbsup:
Θέλξη: I don t know this word..
Stratos: your one and true love in pamakhouse :lol: :kalo:
parafouelos: duet in the song "it's a bitter sweet symphony" :))): :victory:

Διάσημοι ζυγοί: Brigitte Bardot :god: Μελίνα Μερκούρη :clap: ,Κάρολος Κουν,Άλκηστης Πρωτοψάλτη,Mahatma Gandhi :shock: ,Rita Hayworth,John Lennon :victory: ,Franz Liszt ,Oscar Wilde,Toni Braxton,Susan Saradon,Sting,Michael Douglas :clap: :clap:

Σημείωση: καρμική σχέση με τα δαχτυλίδια…δεν πάτε πουθενά χωρίς τα δαχτυλίδια στα χέρια σας .για σας συμβολίζουν δύναμη, πυγμή και ίσως κάποιο μυστικό. Ίσως στις αγαπημένες ταινίες σας να συγκαταλέγεται κ lord of the rings.. :?

Υγεία: «από αύριο κόβω το κάπνισμα…» μία από τις αγαπημένες σας ατάκες…τη λέτε και την πιστεύετε κάθε μήνα. οοοοοοοοοκκκκκ!!!! κατα τ’ άλλα σαν γνήσιος ζυγός φροντίζετε τη σιλουέττα σας καθότι για σας η εξωτερική σας εμφάνιση παίζει το ρόλο της.
βέβαια το πώς θα καταλήξετε…that’s another story…see Sadam Χουσεϊν… :yikes:

Έρωτας: πολλές φορές χωρίζουν χωρίς να το θέλουν γιατί πιστεύουν πως αυτό είναι το σωστό ενώ οι περισσότεροι ξέρουν τη γεύση λαμαρίνας.… :lol: Τον έρωτα το λατρεύουν, φτάνοντας συχνά μέχρι τα άκρα. Μην πει κανείς προς θεού ότι ο έρωτας τους μοιάζει με ταινία…γιατί γλυκανάλατες ταινίες, ρομαντικού περιεχομένου δεν είναι καθόλου του στυλ σας.(ααα σορόπια κ αηδίες..)..σεξουαλικά είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε...τα πάντα. :shock: :yikes:

Επαγγελματικά: Απαιτείται ψυχραιμία στη δουλειά σας, αν τα πράγματα κάποιες στιγμές πάνε στραβά ή αν κάτι δεν προχωρά όπως το θέλετε .Μη χάνετε την υπομονή σας.. :loco: τι κι αν το αφεντικό σας γεννήθηκε bitch…εσείς θα τα καταφέρετε γιατί ξέρετε να κρατάτε ισορροπίες…βασικά συνήθως αδιαφορείτε…και πολύ καλά κάνετε! βέβαια προσοχή γιατί καμμια φορά τα λόγια σας…είναι πώς να το πω…δηλητηριώδη!! με τη σχολή σας δεν τα πάτε και πολύ καλά. καλύτερα να τα παρατήσετε τώρα πριν είναι πολύ αργά για το νευρικό σας σύστημα.. :victory:

Φίλοι μου χαλαρώστε . ο ερμής στις 5 του μήνα θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιό σας, θέση που σας προικίζει με μεγάλη κοινωνικότητα και επικοινωνιακότητα με τους γύρω σας!!!! Βούρ λοιπόν στις εξόδους και στις δημόσιες σχέσεις. Δώστε το παρόν όπου μπορείτε…άντε και στο Παμακ μια επίσκεψη άντε και στην πολυσυζητημένη και αμφιλεγόμενη συνάντηση μελών pamakhouse…όπου θα λάμψετε δια της παρουσίας σας!!!Αφήστε κάτω τα dvd και πιάστε το νέο σας μπλουζάκι (απ το οποίο βγάλαμε την αγκράφα των iron maiden) και διασκεδάστε τον οκτώβρη!!!
:drunk:

8) με εγκυρότητα στις προβλέψεις το astra team επιστρέφει δυναμικό και ανανεωμένο μετά την τεράστια απήχηση και τη λαϊκή απαίτηση για ανασυγκρότηση. 8)

Poison
30-09-07, 17:55
:))): :))): :))): :))): :))):
oooooooooooooooook!!!!xaxaxa!gia merika shmeia (u know...) 8a se kraksw me pm!!xexe!poly kalh pantws!"gnwrizomaste apo kapou..?" :lol:

Nia
30-09-07, 19:32
:))): :))): :))): xaxaxaxaxaxaxaxaxa!
Καλά ε,είστε απίστευτοι!
Για να δουμε τι επιφυλάσει το δικό μου μέλλον!

Αιγόκερως 1989

titi
30-09-07, 19:41
OMG! H BV είναι έχει κάψει φλάτζα, ο Στρατηγός έχει χάσει λάδια και εγώ... κάνω ντου! Πού να τα προλάβουμε όλα;; Λίγη υπομονή παρακαλώ!

titi
30-09-07, 21:16
το δικο μου ζωδιο ειναι δυδιμος...γεννημενη 1/6/1988..τι εχεις να πεις για εμενα?

Δίδυμοι 1988.
1/6/1988, Κα Δυδιμάκι στον κο. Δυδιμάκι: Άντρα μου!!! Κάτει δεν πάη καλά! Πωνάω! Κάτει δεν πάη καλά! Κάτει δεν πάη καλά! Κάτει δεν πάη καλά!

Και ναι κάτι πράγματι δεν πήγε καλά! Το τρίγωνο Κρόνος-Άρης-Αφροδίτη που άλλωτε σχηματιζόταν ομοιογενές κατέληξε με αμβλεία γωνία χάρη στη γέννησή σας! Απαπα...
Κοιτάζω τώρα τον αστρολογικό σας χάρτη και τι να δω; Μια ταξιδιάρα ψυχή! Αν έπρεπε να βάλετε ένα Χ στο κουτάκι της ζωής σας αυτό θα ήταν «Όλος ο κόσμος»! Θέλετε να καταλάβετε όλον τον κόσμο! Αλλά δεν είναι οποιαδήποτε ταξιδιάρα ψυχή είναι η μετενσάρκωση του Χριστόφορου Κολόμβου! Δίχως υπομονή βουτάτε σε ένα πλοίο αναζητώντας τις Ινδίες και Γιάννη τον είδατε Γιάννη τον βαφτίσατε! Δε χρειάζεται να βρείτε τον σωστό δρόμο αφού ο σωστός είναι αυτός που λέτε εσείς! Παίρνετε μια τσάπα στον ώμο και αρχίζετε να σκάβετε το δρόμο για μονοπάτι! Μόνο που ξεχνάτε να βάλετε πινακίδες!
Εκεί ακριβώς έγκειται το λάθος σας! Ενθουσιάζεστε με την ιδέα του να ασχολούνται όλοι μαζί σας και ξεχνάτε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας! Αλλά ας μιλήσουμε για αυτόν! Ο εαυτός σας έχει δυνατή φωνή μόνο που ξέχασε να αλλάξει τις μπαταρίες από το ακουστικό σας!
Ας επιστρέψουμε στο τρίγωνο που λέγαμε! Είναι μεγάλο αρκετά ώστε να μπαίνει παντού ακόμα και αν δεν το παίρνει! Στη Χίο πάνε δυο-δυο και στην Μυτιλήνη πάλι δυο δυο αλλά ποια είμαι εγώ ποια είσαι εσύ; Δεν το καταλάβατε ε; Ίσως ένα ταξίδι στη Λαμία ή τη Χαλκιδική να σας έλυνε την απορία πετάγοντας σεξουαλικά υπονοούμενα και χορός από ταινία με καρτούν! ίσως και ένα μαχαίρι στην πλάτη για επιδόρπιο... Δίδυμος βλέπεις!
Αχόρταγη θα μπορούσατε να κατασπαράξετε τα πάντα αλλά το catering δεν είναι και τόσο καλό και ίσως μια χορηγία από αυτό που εσείς θέλετε να είναι μια πιο ικανοποιητική λύση!
Θέση μέσα στο ΠαΜακ: η θέση κάποιου άλλου
Αγαπημένο αντικείμενο: αυτό που δεν έχουν οι άλλοι
Συχνάζω: στο εστιατόριο
Μοιάζω: http://www.imageshock.eu/img_small/1048824,images.jpg (http://www.imageshock.eu/?img=1048824,images.jpg)σε αυτόν!

Ξέρω.. το στυλ μου είναι κάπως ιδιαίτερο, αλλά δεν είμαι BV τι να κάνουμε; Έπεσε δουλειά! Γιώτη καλά πάμε; Πως μας βλέπεις;

B.V.
01-10-07, 05:32
well done titi απο τα καλύτερα ποστ ever!! :thumbsup:

:))): :))): :))): :))): :clap: :clap: εγραψεςςςςς....!!! :drunk:

νομίζω Γιώτη δεν πρέπει να παραπονιέσαι.. :tonguee:

8) astra team...the return... 8)

haroula
01-10-07, 13:47
για εμένα τίποτα??????? :-((: :-((: :-((:

B.V.
01-10-07, 14:33
:))): :))): :shoot: don t worry haroula ...όπως βλέπεις τηρείτε σειρά προτεραιότητας και εισαι η επόμενη στη λίστα... :victory: δε θα αργήσει.:victory:
με ειλικρίνεια
εκ της διοικήσεως..8)

haroula
01-10-07, 15:13
σας ευχαριστώ πολύ..θα περιμένω υπομονετικα τη σειρά μου!! :victory:

B.V.
07-10-07, 16:20
Δίδυμος 3-6-1988. haroula

Αχα…3-6 γεννημένοι και στην αλλαγή βαλμένοι!δεν ξέρω κατά πόσο ήταν σημαδιακή η ημέρα γέννησης σας σε αυτή την εξεταστική… :lol:
Πωπω αντιδραστικό στοιχείο που είστε! απ τους ανθρώπους που δεν εκνευρίζονται εύκολα αλλά θα δείξουν το θυμό τους με λόγια που θα γίνουν μαχαίρια στην καρδιά… :shock: , καταφέρνετε να είστε δημοφιλής και να κερδίζετε το θαυμασμό των άλλων για αυτό που δείχνετε πως είστε. Χαρακτηριστικά διπρόσωποι, θα σας συνιστούσα να μην ξεφύγετε περισσότερο από να γράφετε ψευδή στοιχεία στο πάσο σας γιατί μελλοντικά η σφαίρα βλέπει προβλήματα να ανακύπτουν επ αυτού. :))):

Την ώρα ακριβώς που γεννηθήκατε ένα τετράγωνο σχηματιζόταν μεταξύ Δια- αφροδίτης- Σελήνης και Πλούτωνα.αυτό υποδηλώνει την τετράγωνη λογική σας, το γεγονός ότι όλα τα βλέπετε ακριβώς όπως είναι τίποτα λιγότερο κ τίποτα περισσότερο… απ’ την άλλη πάλι με λίγη παρέα με ιχθείς ή καρκίνους δεν αργείτε να γίνετε ονειροπόλοι και συναισθηματικοί. :victory: Η φιλία για σας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και προσπαθείτε να βρείτε εναγωνίως τους αληθινούς φίλους γύρω σας…Μην επηρεάζεστε από την υπογραφή του giotis…” όταν πεθάνω θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου… δε θα ναι η 1η φορά άλλωστε”… έχετε φίλους που σας ανέχονται κι ας μην το βλέπετε.
:lol: Αγαπάτε το χειμώνα χάρη στη ζεστασιά που προσφέρει και φτιάχνετε εικόνα δίπλα στο τζάκι να πίνετε κάτι ζεστό ενώ δε θα σας χαλούσε και το κρασάκι με καλή παρέα. :drunk:
Ωρες ώρες πάσχετε από έλλειψη φαντασίας, πρωτοτυπίας και γίνεστε πολύ κοινοτυποι… :? :shoot:

Υγεία: προβλήματα κυρίως με το στομάχι σας…βλέπω προσοχή στις ημερομηνίες λήξης στους χυμούς που παίρνετε και στα κασερογαλόπουλα που σας δίνει ο γάτος. :))):
συχνά καρδιακά επεισόδια σας κουράζουν μετά την αποχώρηση της Θωμό από το τμήμα σας…Κουράγιο! :(

Έρωτας: κάπου μέσα σας είστε λίγο ευαίσθητοι και δένεστε αλλά ούτε εσείς δεν το χετε πάρει χαμπάρι… :? στο παμακ ουκ ολίγες φορές σας έχουν αποθανατησει σε στιγμές χαλάρωσης, πάθους και ξεγνασιάς να συνοδεύετε σε ελαφρύ τόνο τα καψουροτράγουδα της λέσχης (δες πέγκυ ζήνα, Ρέμο, Πλούταρχο κλπ…) :(

Επαγγελματικά: εκτός από μια καριέρα στις πίστες τύπου…μούσες, studio gala, ενδέχεται να κάνεις καριέρα δίπλα σε http://img230.imageshack.us/img230/4239/33389883at4.jpg (http://imageshack.us) (Φούντας) αν τραγουδήσεις το μια φουντωση μια φλόγα που χω μέσα στην καρδιά… :))): σεhttp://img231.imageshack.us/img231/377/84742505ef1.jpg (http://imageshack.us) (Μουρμούρας) αν αρχίσεις να μουρμουράς πως είναι και γαμώ τους καθηγητές …σε http://img49.imageshack.us/img49/2866/94680283pz0.jpg (http://imageshack.us) (κατρανίδης) αν του πεις ότι θαύμαζες τον ξαδελφό του στη βέρα στο ρόλο του Αγγελου :god: και δίπλα σε http://img213.imageshack.us/img213/6887/18949832im6.jpg (http://imageshack.us) (καρφάκης) αν αρχίσεις να καρφώνεις όλους τους συμφοιτητές σου που δεν παν στο μάθημα του… :kalo:

Φίλοι μου αν και κουρασμένοι από τις εκλείψεις και αγχωμένοι θα λάμψετε και ίσως να είστε η επόμενη …Θωμό http://img403.imageshack.us/img403/3050/92628314ey2.jpg (http://imageshack.us) !!!!!!! :punk: :bow:

Good luck…και καλό πτυχίο είτε απ το οικονομικό είτε από τις πίστες!!! :thumbsup:

Astra team always by your side…οι κορυφαίοι αστρολόγοι απαντουν με ποστ στις απορίες σας…

de_me_tris
07-10-07, 16:55
Δίδυμος 18-6-1986 Ευχαριστω αναμενω

haroula
07-10-07, 17:00
καλά είσαι απίθανη... :clap: :clap: :clap:
δίχνω σεβσμό :bow:...
κ τα επαγγελματικά ήταν τέλεια... :thankyou: :thumbsup:

de_me_tris
07-10-07, 17:07
Δίδυμος 18-6-1986 Ωρα Γεννησης 9 π.μ. Δημητρης Ευχαριστω αναμενω

kill_john
07-10-07, 17:27
Υδροχοος 1989

giotis_tz
07-10-07, 19:33
Β.V. στρωσου στην δουλεια γιατι πολύ κινηση επεσε υστερα απο τις καλες προβλεψεις που κανεις!!! :tonguee:
Εισαι το ultimate μεντιουμ του φορουμ!! :victory:

ageliki
07-10-07, 19:37
Πες το ψέμματα!
Εγώ προτείνω εκτός απ τον τίτλο της moderator να της απονεμηθεί και κορδέλα "miss astra"! To στέμμα πιστεύω εννοείται... :o

titi
08-10-07, 12:42
Δηδημοι 1986

Δίδυμος 18-6-1986 Ωρα Γεννησης 9 π.μ. Δημητρης Ευχαριστω αναμενω

Δίδυμος 18-6-1986 Ευχαριστω αναμενω

Αναμένεις και επιμένεις.. αλλά η πρόβλεψη για εσένα έχει γραφτεί! Δήδημοι 1986 (http://www.pamakhouse.gr/pamak/viewtopic.php?t=1147&postdays=0&postorder=asc&start=75)
Κοίτα την καλά γιατί τώρα δεν θα την ξαναδείς..

Βλέπεις, ήσουν η πρώτη μου πρόβλεψη και ήμουν καλή, αλλά με τέτοια επιμονή που έχεις τώρα.. θα γίνω για 2η φορά κακιά! :twisted:
Όχι παίζουμε! 8)

Και μη μου το παίζεις εμένα τάχα μου τάχα μου Δίδυμος!

de_me_tris
08-10-07, 13:31
Δεν βλεπω που ειναι το προβλημα.Και δεν το παιζω ταχα σου ταχα σου Διδυμος.Οχι δεν παιζουμε. :evil: Ευχαριστω.Δεν Αναμενω.

titi
08-10-07, 13:56
Τι εννοείς;; Αφού σου έχουμε γράψει πρόβλεψη! πόσες θέλεις καλέ;;
Ορίστε και ολόκληρη!

[spoiler:0da9d248d1]Δίδυμοι 1986 de_me_tris

Ιιιιι! Παλιοδιπρόσωπε!! Τη μια θες το ένα την άλλη θες το άλλο!! Έλα όμως που αυτό σε κάνει να καταφέρνεις τους πάντες να σου κάνουν τις χάρες και ταυτόχρονα να σε θεωρούν και γλυκούλη!! Όταν γεννήθηκες ο θεός είχε κέφια και δεν το λέω για να στην πέσω όπως κάνουν όλες μαζί σου, αλλά επειδή σου έδωσε όχι ένα, όχι δύο, αλλά πολλά ταλέντα!! Είσαι άνθρωπος της περιπέτειας και σ’ αρέσει να ζεις τα πάντα μέχρι τέλους!! Κάνεις τις ατελείωτες φιλοσοφικές συζητήσεις και μπορείς να ερωτευτείς όλους τους ανθρώπους που αγαπάνε τη ζωή αλλά και σένα!! Αγαπάς πολύ τους φίλους σου αλλά δεν το δείχνεις όλη την ώρα!! Αγαπάς όμως πολύ και τον εαυτό σου και γιατί όχι;; Δεν ξέρεις πολλούς όμορφους και έξυπνους όσο εσύ!! Μπορείς από λύκος να γίνεις αρνάκι αρκεί να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος!! Σου αρέσουν όσοι έχουν χιούμορ και γνώσεις και αυτό σε ωθεί να κάθεσαι όλη μέρα στο κυλικείο μόνο και μόνο για τον κυλικατζή!! Δεν δεσμεύεσαι εύκολα και αργείς πάντα να επιστρέψεις τα dvd σου.. Πτυχίο θα πάρεις γιατί είσαι σπίρτο, αλλά αφού γυρίσεις από την Κούβα, το Άμστερνταμ και μια βόλτα στο Πεκίνο!! Οι αρχηγικές σου τάσεις δεν είναι ανησυχητικές αφού είσαι πολύ αποδοτικός και φιλομαθής!! Η λέξη ομάδα είναι στο αίμα σου αρκεί όλοι να ακούνε εσένα και να κάνουν αυτά που θέλεις χωρίς να τους το πεις!!
Τραγούδι που θέλετε να σας αφιερώσουν:Κορμί θανατηφόρο σε θέλω μ’ έναν όρο να τα δώσεις όλα τη νύχτα αυτή κι ας με πάρουν σηκωτό το πρωί!
Αγαπημένη ατάκα: Μην κάνεις έτσι!
Το σεξ θέλεις να’ναι: πολύ και με γυναίκα να αντέχει!
Καλύτερος τρόπος για σκονάκι: Δεν χρειάζεσαι!!
Σπουδαίες προσωπικότητες: Leonardo Da Vinci[/spoiler:0da9d248d1]
και ολόκληρο το link για του λόγου το αληθές!
http://www.pamakhouse.gr/pamak/viewtopic.php?p=26063#26063

B.V.
10-10-07, 23:36
de_me_tris (δίδυμος 18-6-1986)

ο ερμής ανάδρομος σας κάνει να έχετε προβλήματα στην επικοινωνία σας με τους γύρω σας...και κυρίως τους κριούς.Ανυπόμονος από τη φύση σας, σας τη δίνει που πρέπει να περιμένετε μέχρι...νοέμβρη να πάρετε τα βιβλία καθότι διψάτε για μάθηση...Τα νεύρα σας τσιτωμένα και είστε λίγο :evil:..προς θεού μην ξεσπάσετε στο Μάνο επειδή σας την είπε στο αμφιθέατρο μπροστά στο πολυπληθές όπως αποδεικνύεται κοινό του.. :(
ξεκουραστείτε φίλοι μου και μην απαιτείτε πολλά απο τους αλλους (δες astra team.. :))): :))): ).

υγεία:με ρέβουλα τα ηρεμιστικά λέμε... :loco:

έρωτας: με ρέβουλα τα ραβασάκια και τα τηλέφωνα με απόκρυψη σε κάθε θηλυκιά "γάτα"-συμφοιτήτρια: :punk:

επαγγελματικά: είσαι γεννημένο αστέρι στη φιλοσοφικοφιλολογια ...μην το αφήσεις..πλεύριζε τον Στεφ που έχει και μια φυσική ροπή προς την φιλοσοφία.. :bow:

φίλοι μου χαλαρώστε και απολαύστε ταινίες στο παμακ και φυσικά τα όποια σεμινάρια ...μη χάσετε ούτε 1!!! :-? :victory: Καλή συνέχεια... :victory:

υγ:δεν πιστεύω να χουμε παραπονάκια τώρα...απ το team?? AstrA team...the come back(stratigos,titi,bv)

de_me_tris
11-10-07, 09:23
Thanks Β.V. σε ολα μεσα επεσες :clap:.Η αληθεια ειναι οτι παω πολυ τον Στεφ οχι μονο σαν ανθρωπο αλλα μου αρεσουν πολυ οι ατακες που ριχνει στο αμφιθεατρο.Απλα τελειος. :kalo:

StRatiGos
11-10-07, 15:58
TO ASTRA TEAM είναι εδώ, ενωμένο δυνατό!

Τώρα που επέστρεψα και εγώ θα αρχίσει να ρολάρει όλη η ομάδα…

Το βράδυ επανέρχομαι με νέα πρόβλεψη!

de_me_tris κουφαλίτσα είχες δεν είχες πήρες 2 προβλέψεις στην κούτρα!

Nia
16-10-07, 19:43
Άντε βρε παιδιά....Περιμένω με ανυπομονησία να μαθω το μέλλον μου!!!! :pipila:

feleni
16-10-07, 20:06
αιγοκερως 1986.....

liberistas
29-10-07, 14:53
διδυμος 20/06/1987 ωρα 11.50! μετα την marvelous feleni περιμενω και την δικια μου σειρα.... (καλα B.V. σε παραδεχομαι....εισαι με το σπαθι σου στην ομαδα...)

Natouli
08-11-07, 04:45
didimos 1986 imerominia theiou gegonotos 5-6-86 :pipila:

liberistas
08-11-07, 20:41
πωπω...ποσοι διδυμοι εχουμε μαζευτει ρε παιδι μου?? καταληψη κανονικη!! :lol:

B.V.
12-11-07, 23:38
Anniehall -Λεων 1985

λοιπόν...η όψη της σελήνης ήταν ευνοϊκή όταν γεννηθήκατε.. :x εξού και η ροπή προς κάτι το μυστήριο και η αγάπη σας προς το φεγγάρι. :? έχει πανσέληνο απόψε κι είν ωραία??χμ..δε θα το λεγα..δεν είναι ρομαντική η διάθεση σας αλλά μάλλον αναλυτική.. :? :( προσπαθείτε να καταλάβετε ακόμη και το φεγγάρι..δεν αφήνετε τίποτα να ξεφύγει απο την κριτική ματιά σας :-? δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσετε ταινία ή παράσταση που να μη δείτε γιατί δεν είστε απ τους ανθρώπους που πιάνονται αδιάβαστοι… 8)

υγεία: μια χαρά :victory: δεν κινδυνεύετε από τίποτα…αν και σας αγχώνουν θέματα υγείας, έχετε πάρακολουθήσει ό,τι έχει να κάνει με τέτοια πράγματα….όπως άγγλος ασθενής, στην εντατική, health inspector, stay alive… :))): :tonguee:

έρωτας: απαπα ο τιτανικός δε σας εκφράζει ούτε στο ελάχιστο… :-? είστε ρεαλίστρια και βλέπετε τον ερωτα σαν μια ανάγκη :yikes: ..περισσότερο σεξουαλική…. :yikes: μουσικά σας φτιαχνει το je t aime…oh je t aime.. :loco: σπάνια θα δοθείτε απόλυτα…αλλά όταν γίνει αυτό nothing else matters for you…έρωτας τύπου « το τέλος μιας σχέσης» :victory:

χαρακτήρας..: LOST in your fragile dreams , άλλοτε δείχνετε να διακατέχεστε από μια dark tranquility αλλά anathema αν βλέπαμε τι γίνεται μέσα σας…προβληματίζεστε και αναρωτιέστε «What will give in first? :?
The body or the lash??» , «Who will cave in first? The leader or the fake?» :kalo: ωρες ωρες αισθάνεστε πως είστε σε μια φυλακή και θέλετε να βγείτε…να κάνετε το δικό σας prison break 8) and follow your heart. Άγρια αλλά και βασίλισσα της «ζούγκλας» ως λιονταρίνα…αναζητάτε πάντα τον κρυμμένο «κώδικα» πίσω από το ο,τιδήποτε… :x

επαγγελματικά: αν και ως κομπάρσος σε ταινίες τρόμου δεν είχατε ιδιαίτερη επιτυχια… :lol: βγάλτε όλο σας το άχτι σαν κριτικός κινηματογράφου… :x κ όταν με το καλό ο jurmu γίνει αστέρι του cinema… :beee: θάψτε θάψτε θάψτε..looool!! :))): εναλλακτικά θα μπορούσατε να ακολουθήσετε τα βήματα της διδας poison στον τομέα dvd…μην ξεφύγετε πολύ απ το στοιχείο σας…προς θεού μην προσεγγίσετε τον τομέα τηλεόραση γιατί η τηλεόραση έχει πάψει να κάνει τέχνη κ εσείς δεν θα στε ποτέ έτοιμοι να συμβιβαστείτε με την επιπόλαιη καταπάτηση της ποιότητας και την αερολογία… Ορεστη Ανδρεαδάκη, παναγιώτη Δανίκα πρέπει να τρέμετε………ANNIEHALL rulezzzzzz!!!

your other half in pamakhouse : jurmucioz αλλά επειδή δε σας φτάνει…συμπληρωματικοί H.-parafouelos.
Favourite actor: marlon brando « το υποκριτικό τέρας για σας» …
Θέση στο pamakhouse: αναπληρωματική cinemod…

8) το AstrA team EπΕστρΕψΕ!!!!!! 8)

Poison
25-11-07, 15:06
TA TOY DEKEMBRIOU.... 8)

Krios
Eisai sta xai sou k symparasureis san tsounami tous pantes k ta panta sto perasma sou!!Briskesai sto epikentro ths prosoxhs se olous tous tomeis(erwta,filia,spoudes,douleia).H tyxh se eynoei se kanei na lampeis k sou dinei thn eykairia na pragmatopoihseis oloes tis epi8ymies sou!Sthn arxh tou allou mhna omws prosekse na eisai pio prosektikos/h stis kinhseis sou!
HOT SYNANTHSEIS:Lewn,Zygos,Toksoths

Tayros
O Noembrios einai malon "skoteinos" gia sena omws na sai sigouros/h oti o Dekembrios 8a nai kalyteros!Isws emfanistei enas neos erwtas h endiaferouses parees.Ola mporoun na symboun opote deikse perissoterh empistosynh stous an8rwpous.Prospa8hse epishs na mh flertareis k poly me to ..psygeio!Dn einai anagh na paxyneis twra prin tis giortes! :shock:
HOT SYNANTHSEIS:Aigokerws,Tayros,Zygos

Didymoi
Exeis neyra!Tpt dn sou paei kala,to ena sou ksinizei,to allo sou bromaei,kaneis dn sou kanei-h mallon aytos/h pou sou kanei dn kanei to bhma!Ypomonh..mporei twra na niw8eis oti piezesai apo pantou , omws pros to telos tou mhna h atmosfaira xalarwnei.An 8es na kseka8arhseis pragmata se sygkekrimenous tomeis twra einai h katallhlh stigmh.
HOT SYNANTHSEIS:Lewn,Ydroxoos

Karkinos
Mexri ta mesa tou Noembrh lampeis,eisai gohteytikos/h,sympa8htikos/h k gematos/h apofasistikothta.Ekmetalleysou to gegonos ayto oso kalytera mporeis gia na katakthseis .. opoion/a exeis balei sto mati!Apo tis 28 k meta prosexe kapoion pou paristanei ton filo sou enw apo pisw sou leei alla..Diathrhse th psyxraimia sou mprosta stis antiksoothtes pou isws er8oun.
HOT SYNANTHSEIS:Skorpios,Tayros,Ix8yes

Lewn
H periodos ayth gia sena einai..super xaroumenh k tyxerh!Idiws apo deytero miso tou Noembriou k meta einai poly pi8ano na zhseis mia poly entonh erwtikh istoria.Ayto shmainei oti para tis dyskolies pou synanthses sth poreia telika kleineis poly kala th xronia sou afou-epitelous!-ta panta sou pane kala,se olous tous tomeis k se ola ta epipeda.
HOT SYNANTHSEIS:Krios,Toksoths,Lewn

Par8enos
H dia8esh sou einai pesmenh teleytaia k to kako einai oti se perimenoun k alles dyskolies sthn ka8hmerinothta sou-poly pi8ano stis filies sou h k se praktiko epipedo.Dn einai anagh omws na ginesai..spastikos/h se opoion synantas,oute na eisai entelws apaisiodoksos/h!O erwtas isws dn arghsei na er8ei sth zwh sou opote 8a ksanaferei to xameno sou xamogelo.
HOT SYNANTHSEIS:Skorpios,Karkinos,Toksoths

Zygos
Ta astra ayth th periodo se eynooun apolyta k sou xarizoun monadikh lampsh!Me th boh8eia tous 8a kleiseis idanika ton palio xrono k 8a arxiseis aisiodoksa ton neo!An prepei na afhseis kati h kapoion eksw ap th zwh sou,twra prepei na to apofasiseis k na to kaneis praksh!Kapoio neo,poly endiaferon proswpo,isws emfanistei ston erwtiko tomea.
HOT SYNANTHSEIS:Krios,Ydroxoos,Toksoths

Skorpios
Me kseka8arous stoxous k me swsth organwsh sta praktika zhthmata proxwras aka8ektos/h mprosta,enw oi planhtes dieykolhnoun tis kinhseis sou.Oso gia ton erwta:oures apo 8aymastes/ries einai etoimoi na ginoun xali na tous pathseis!Ena sou shmadi arkei..gia na ferei thn katastrofh!Ekmetalleysou to omws me logikh!
HOT SYNANTHSEIS:Karkinos,Skorpios,Ydroxoos

Toksoths
To 2007 plhsiazei pros to telos tou megaloprepws!!H gohteia k to xioumor sou einai sta panw tous k ayto to diasthma problepetai na nai se sena gemato sygkinhseis.Exeis oles tis proypo8eseis gia megales epityxies,toso stis filies oso k ston erwta!To pio pi8ano einai ,oti oxi mono 8a erwteyteis,alla ta ais8hmata sou 8a xoun megalh antapokrish!
HOT SYNANTHSEIS:Krios,Zygos,Toksoths

Aigokerws
Telh Noembriou-arxes Dekembriou o erwtas einai pi8ano na xtyphsei epitelous thn porta sou!Isws ksekinhseis k mia shmantikh gia to mellon sou filia.To basikotero pantws einai na apoxairethseisthn..ekneyristika tetragwnh logikh pou synh8ws exeis k th spaei se olous k na apolayseis enan xalaro mhna konta sto kainourgio sou amore,thn oikogeneia k ta filarakia sou.
HOT SYNANTHSEIS:Tayros,Skorpios,Lewn

Ydroxoos
An perimeneis edw k poly kairo mia shmantikh allagh na er8ei sth zwh sou,ston praktiko h ais8hmatiko tomea,o Dekmbrios sou yposxetai oti..8a einai me to meros sou!Exeis sto maniki sou ena swro asous k ayth th fora mporeis na kerdiseis thn "partida" meta apo mia kourastikh xronia.Epitelous poly syntoma ksanabriskeis th xamenh sou hremia.
HOT SYNANTHSEIS:Lewn,Zygos,Toksoths

Ix8yes
Ayth h periodos 8a nai gia sena arketa kourastikh.Omws anti na to rikseis sta dramata k na kleisteis ston eayto sou anapolwntas..perasmena megaleia,to kalytero pou exeis na kaneis einai na diwkseis oti se enoxlei k na antidraseis sta problhmata sou.Sthriksou stous filous sou.Apo tis arxes Dekembriou 8a xeis arketa neyra alla prospa8hse na ta sygrathseis!
HOT SYNANTHSEIS:Karkinos,Tayros,Par8enos

:victory: ffffff!!!!!

RG_m
25-11-07, 18:28
πωπω...ποσοι διδυμοι εχουμε μαζευτει ρε παιδι μου?? καταληψη κανονικη!! :lol:

Βαλτε κ μενα μεσα! :victory:
24/05/1989, ωρα: 10:00πμ :shock:
Ζητω η διδυμο-καταληψη λοιπον! :o

AnnieHall
26-11-07, 02:01
lol bv,ευχαριστώ!άργησε αλλά το άξιζε! :clap: :clap:

Jurmucioz
26-11-07, 18:35
Anniehall -Λεων 1985

your other half in pamakhouse : jurmucioz αλλά επειδή δε σας φτάνει…συμπληρωματικοί H.-parafouelos.

λοιπόν, AnnieHall, ακούω

giotis_tz
26-11-07, 18:41
TA TOY DEKEMBRIOU.... 8)

:shock: :shock: :shock:
Νοεμβριο δεν εχουμε ακομα ρε παιδια??? :))): :loco: :punk: :tonguee:

AnnieHall
26-11-07, 21:03
λοιπόν, AnnieHall, ακούω

οπατις,τι έγινε ρε παιδιά?? :sleeping: :sleeping:

eirini-uom
26-11-07, 21:50
dudimaki kai egw
29/5/87
gia peite ti mou epifilasei to mellon? :D
oso gia dekemvrio poli petiximeno asxeta an simvainei twra hehe

Aristeidis
30-11-07, 06:27
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2-9-85

Poison
30-11-07, 14:47
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2-9-85

organwtikos,me8odikos,praktikos,sxolastikos,gkrini arhs,teleiomanhs,ta 8es ola se taksh k kritikareis tous pantes k ta panta!:( epifylaktikos k anoigesai dyskola stous allous.anapofasistos k aysthros me ta la8h twn allwn...xm...tairiazeis me ix8yes,tayrous k didymous...twra milame gia eggyhmena pragmata e?oxi mpla mpla!! :lol: :lol:

ps:sorry astra team...pros8este tis leptomereies!! :pipila: :victory:

dydimaki
30-11-07, 18:04
9-9-1983?
ενας φιλος ειναι..μπορείς να μου πεις και ανα ταιριάζουμε?εγω..1-6-1988..τι λενε τα αστρα για το μελλον μας..?

Jurmucioz
30-11-07, 18:06
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2-9-85

organwtikos,me8odikos,praktikos,sxolastikos,gkrini arhs,teleiomanhs,ta 8es ola se taksh k kritikareis tous pantes k ta panta!:( epifylaktikos k anoigesai dyskola stous allous.anapofasistos k aysthros me ta la8h twn allwn...xm...tairiazeis me ix8yes,tayrous k didymous...twra milame gia eggyhmena pragmata e?oxi mpla mpla!! :lol: :lol:

ps:sorry astra team...pros8este tis leptomereies!! :pipila: :victory:

My name is Scofield . Michael Scofield

Poison
30-11-07, 18:44
looooool!!!!!pou to kses???!!! :lol: :shoot:
dydimaki twra dn mporw na kanw problepsh...teleiwsan ta fylla dafnhs! :mlks: ayrio..

Aristeidis
30-11-07, 21:13
eyxaristw...

Jurmucioz kateytheian na sumplhrwseis...

JohnnyT
30-11-07, 21:18
τι λενε για μενα 13-7-84?

dydimaki
15-12-07, 05:53
τι λενε για μενα 13-7-84?μπα μπα ..θελουμε και προβλεψη...?? :tonguee:
ότι είσαι πιπινοκυνηγος αυτο λένε.. :))):

JohnnyT
20-12-07, 18:04
απο το αστρα team 8ελω προβλεψη :clap:

dydimaki
20-12-07, 18:10
γτ η δικη μου δεν ηταν σωστη η μηπως θες να μετρησουμε και τον αριθμο των γκομενων που ειχες?ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :( :( :( τι μας περασες?μεχρι να πεθανουμε θα μετραμε και ακομα δε θα εχουμε τελειωσει...αν υπολογισεις καμια 100 γκομενες τη μερα...γμτ!!!! :))): :))):

JohnnyT
20-12-07, 18:14
λα8ος ειναι :-?

asdjoker_18
28-08-08, 18:50
12-12 1989..τι λένε για μένα?

H.
28-08-08, 20:42
Ότι δεν έχεις πολύ μέλλον.

asdjoker_18
29-08-08, 12:47
Αλήθεια ποιός κάνει τις προβλέψεις?Στοιχηματίζω οτι θα είναι κανένα πρόγραμμα που βάζεις τα στοιχεία και σου βγάζει αποτέλεσμα..

dydimaki
29-08-08, 15:12
Παιδες...τον Στρατηγό τον απολύσανε...δεν έχει προβλεψεις anymore...

Δε βλεπετε ο poor Johnnyt απο περυσι περιμενει την προβλεψη του... :))): :victory:

StRatiGos
29-08-08, 19:26
Αλήθεια ποιός κάνει τις προβλέψεις?Στοιχηματίζω οτι θα είναι κανένα πρόγραμμα που βάζεις τα στοιχεία και σου βγάζει αποτέλεσμα..

η αλήθεια είναι ότι πολλοί επιστήμονες προσπάθησαν να αναλύσουν τη μέθοδο των πετυχημένων προβλέψεων του Astra team, αλλά ακόμα παραμένει ένα ανεξήγητο φαινόμενο...

Και ο πέμπτος Αγγελος εσάλπισε, και είδα ότι έπεσε στη γη ένα αστέρι του ουρανού, και του εδόθηκε το κλειδί του πηγαδιού της αβύσσου... Μουαχαχαχα!

asdjoker_18
29-08-08, 23:21
λολ...όρεξη έχεις πάντως..Δεν το πρόσεξα

musiclover
24-10-08, 16:51
16.06.1988

Arage, ti lene ta astra gia mena :P :P

Darien
24-10-08, 19:14
Νομίζω το Astra Team έχει βγει στη σύνταξη. :tonguee:

musiclover
25-10-08, 00:49
hahaha
les ??

Angelic Upstart
21-12-08, 03:06
ΙΧΘΥΣ 1.3.86

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΑΣ-ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΑΣΟΕΕ

Ο Λεφακης παντως λεει συνεχεια οτι ο ιχθυς ειναι "προδοτης" :mlks: :mlks: :god: :god: :god: :crash: :( :shoot: :shoot: :shoot: :shock: :? :x :x :-((: :-((: :-((: :-((:

pasbicycle
20-01-09, 11:34
lewn 1990

pardali katsika
21-01-09, 21:38
στρατηγέ θα μας πεις το ζώδιο σου?????? :victory: :) :)

stAf
11-07-11, 02:44
λεων 1981

TEREZA27
03-03-12, 20:42
Lewn 1993