Επιστροφή στο Forum : Μαθηματικά ΙΙ [Β εξάμηνο]
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΥΛΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ 2 ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ... ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΤΥΧΙΟ ΜΠΟΥ ΧΟΥ ΧΟΥ
Άλλαξα λίγο τον τίτλο για να ταιριάζει με τους υπόλοιπους όπως κάνω πάντα. Αν κάποιος παρακολούθησε το μάθημα πέρσι, ας κάνει έναν κόπο.....
winterflame
27-11-09, 01:01
Η ύλη σύμφωνα με τον οδηγό περιλαμβάνει :
i) Γραμμικοί μετασχηματισμοί (εικόνα και μηδενοχώρος)
ii) Χαρακτηριστικές τιμές και διανύσματα
iii) Τετραγωνικές μορφές
iv) Διαγωνιοποίηση μήτρας
v) Οριστικότητα μητρών
vi) Κυρτές και κοίλες πολυμεταβλητές συναρτήσεις
vii) Ορθοκανονικές βάσεις και ορθογώνιες προβολές
viii) Μέθοδος ελαχίστων τετραγώνων
ix) Συναρτήσεις πολλών μεταβλητών
x) Μερικές Παράγωγοι. Διαφορισιμότητα
xi) Πλεγμένες συναρτήσεις
xii) Συγκριτική στατική ανάλυση
xiii) Μη δεσμευμένη βελτιστοποίηση. Δεσμευμένη βελτιστοποίηση.
xiv) Ομογενείς Συναρτήσεις
xv) Διαφορικές Εξισώσεις πρώτης τάξης
xvi) Διαφορικές Εξισώσεις ανώτερης τάξης
Και τα εγχειρίδια είναι:
• Μ. Λουκάκη, Μαθηματικά Οικονομικών Επιστημών, Τόμος Β΄, Εκδόσεις Σοφία
• Α. Ξεπαπαδέα, Μαθηματικές Μέθοδοι στα Οικονομικά, Εκδόσεις Gutenberg
• Γ. Πέκου, Εφαρμοσμένα Μαθηματικά για Οικονομικές Επιστήμες Τόμοι Α΄& Β΄, Εκδόσεις Ζυγός
Δεν ξέρω αν βγάζεις άκρη απ' αυτά. Είχαν ανεβάσει στο Compus και κάτι ασκήσεις και σημειώσεις αλλά τώρα βλέπω ότι τα απενεργοποίησαν. Εγώ τα έχω αποθηκευμένα. Αν θες να στα στείλω στείλε μνμ.
Θα μπορούσες να τα ανεβάσεις στην ενότητα "εργασίες - σημειώσεις - θέματα εξετάσεων";
Παιδια θ μπορουσε κανενας να μ πει τι παιζει φετος με το μαθημα...???
Στις μικρές αγγελίες μπορεί κάποιος να ζητήσει σημειώσεις για το μάθημα προσφέροντας κάτι άλλο. Έτσι πολύ δύσκολα να βρει κάποιος σημειώσεις, απλά ζητώντας τις.
Δεν επιτρέπονται τα greeklish.
Papageorge
03-06-10, 16:03
Βγάλανε την ύλη για το βιβλιό του Ξεπαπαδέα???
Ρε παιδιά ας βοηθήσει κάποιος χρωσταω τ μάθημα αλλά τ έχω παρακολουθήσει πέρσι έχει αλλάξει κάτι;;;οποίος πήγαινε στα μαθήματα ας μου πει :-)
Papageorge
15-06-10, 20:05
Παίδες s.o.s δεν έχει κανείς ύλη???
jimmakos_1989
16-06-10, 19:24
θυμαται κανεις τι ειδος ασκησεις βαζει????
παιδια!καταρχην οι σημειωσεις απ οτι εμαθα ειναι ιδιεσ με περυσι!εχει κανει ακριβως τα ιδια παραδειγματα(ο κυριτσης τουλαχιστον,γτ στον αλλον δεν καταλαβαινα τπτ) κ οσες φορες το χω δωσει βαζει πανω κατω αυτα που ειχε κανει στο μαθημα!
Εχθες πηγα στο γραφειο του χρηστου για ν ρωτησω για υλη κ μ ειπε πως ειναι ιδια με την περσινη απλως προσθεσε καποια κομματια τα οποια εχει ανεβασει στο ιντερνετ!εχω δωσει το μαθημα δυο φορες και καλυτερα να διαβαστει μονο απο σημειωσεις το βιβλιο δεν παλευεται,οσο για ασκησεις αν θυμαμαι καλα μπαινουν δυο ασκησεις μια απο τον καθενα τελευταια φορα ειχε ασκηση με ακροτατα!
jimmakos_1989
17-06-10, 18:54
παιζει κανα παλιο θεματακι???να ξερουμε που παταμε και που βαδιζουμε...
γνωριζει κανεισ τι ασκησεις περιπου βαζει ο χρηστου???
giota-eirini
21-06-10, 21:05
Ο κυριτσης πέρυσι έβαλε Lagrange ,ακροτατα..Ο Χρήστου έβαλε (πολύ περιληπτικά) μηδενοχωρο και ορθογωνια προβολή..Αυτά θυμάμαι..:)
παιδια μπορει καποιος να γραψει την υλη γιατι δεν την εχω και θελω να το δωσω το μαθημα σεπτεμβρη???
Θα μπορουσε καποιος να μου δωσει τα φωτα του για το μαθημα?αν εχουν ξεκινησει παραδοσεις, το εχει παλι ο χρηστου και στα δυο τμηματα?
Μιση υλη θα κανει ο Κυριτσης και την αλλη μιση ο Παντελιδης. Καινουριος καθηγητης νομιζω απο το πανεπιστημιο Κρητης
Χιλιοταλαιπωρημένο μάθημα εδώ και 4 χρόνια αλλά δε φταίνε οι καθηγητές γι' αυτό. Προτείνω σε όποιον μπορεί να μη χάνει τις παραδόσεις του Κυρίτση, είναι καλός κατά τη γνώμη μου. Τον άλλο τον τύπο δεν τον ξέρω.
πηγα να γραφτω στ κομπους κι δεν ειναι προσβασιμο αυτο το μαθημα,εχει αλλαξει κατι??
γεια σασ παιδια..να ρωτησω? ο παντελιδησ κανει τα ιδια με τον χρηστου η οχι? και αν οχι ειναι κατανοητος?
Alexandros_OE
08-03-11, 14:43
Ο ενας κανει αναλυση κ ο αλλος αλγεβρα. Στην εξεταστικη θα ειναι μισα μισα τα θεματα.
Ειναι καλος στο μαθημα αλλα γραφει πολλα (ασκησεις) κ θελει να τον παρακολουθεις για να καταλαβαινεις.
Καλησπέρα παιδιά ... Θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει το μάθημα της Παρασκευής του Παντελίδη ,ευχαριστώ προκαταβολικά !!!
Χαιρετω τους συναδελφους κατα αρχην. Αποφασισα να αρχισω λοιπον το διαβασμα αλλα εχω ενα προβλημα. Μπορει καποιος να μου πει την υλη για την εξεταστικη ; ευχαριστω πολυ εκ τον προτερον!
Καλησπερα ...την υλη στο συγκεκριμενο μαθημα δεν θα την ελεγες συγκεκριμενη αλλα και να την βρεις σαν πιο παλια και εμπειρη θα σου ελεγα να μην μπεις στον κοπο να τα ψαχνεις απο το βιβλιο, το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να βρεις σημειωσεις και να διαβασεις αυτες για το τελος!γνωριζει κανεις αν σημερα εγινε μαθημα κανονικο?διοτι το πρωι λογω επεισοδιων υπηρξε αναστατωση!
Alexandros_OE
06-05-11, 20:00
Το μαθημα εγινε κανονικα σημερα!
σ' ευχαριστω για τον χρονο σου και την συμβουλη σου :)
Παιδιά καλησπέρα.. Μήπως υπάρχει κάποιος που να είναι πρόθυμος να μου δώσει φετινές σημειώσεις των μαθηματικών;; Είχα μεγάλο πρόβλημα με τον Χρήστου και φέτος δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω διότι είχα μάθημα εκτός πανεπιστημίου τις ίδιες ώρες! Θα ήμουν υπόχρεη αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει..!!
ευχαριστώ εκ των προτέρων !! :smile:
δεν εχω σημειωσεις..αλλα το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι φετος υα μαθηματικα τα διδασκε ο κυριτσης με τον παντελιδη..ο χρηστου το αφησε το μαθημα.
κανει τα ιδια οποσ και ο Χριστου
Ειναι προτιμοσ καποιοσ να μας δοσει σιμειωσεις Ασ κανονισουμε μια μερα να να βρεθουμε στο ΠαΜακ
Καλησπερα...θα μπορουσε να μου πει καποιος που πηγε στο τελευταιο μαθημα του παντελιδη τι ειπε πως θα ειναι εκτος?γιατι θυμαμαι κατι για jordan blocks..... ας μ επιβεβαιωσει οποιος θυμαται κατι,ευχαριστω!
Η ύλη ποια είναι;;;; doris, γνωρίζεις;;
Καλησπερα.... λοιπον στο περιπου ο Παντελιδης ασχοληθηκε με ιδιοτιμες κ ιδιοδιανυσματα,διαγωνοποιοηση πινακα,γραμμικους μετασχηματισμους κ ορθογωνιες βασεις κ ο Κυριτσης με διαφορικες εξισωσεις πρωτης κ δευτερης ταξης ,μερικες παραγωγους κ πλεγμενες συναρτησεις !
Alexandros_OE
18-06-11, 17:50
Ειναι στο compus:
<table class="MsoNormalTable" style="width:365.4pt;border-collapse:collapse;mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="487"><tbody><tr style="mso-yfti-irow:0;mso-yfti-firstrow:yes"><td style="width:36.8pt;padding:0in 5.4pt 0in 5.4pt" valign="top" width="49">i)
</td> <td style="width:328.6pt;padding:0in 5.4pt 0in 5.4pt" valign="top" width="438"> Ιδιοτιμές και ιδιοδιανύσματα μήτρας
</td> </tr> <tr style="mso-yfti-irow:1"> <td style="width:36.8pt;padding:0in 5.4pt 0in 5.4pt" valign="top" width="49"> ii)
</td> <td style="width:328.6pt;padding:0in 5.4pt 0in 5.4pt" valign="top" width="438"> Διαγωνιοποίηση μήτρας
</td> </tr> <tr style="mso-yfti-irow:2"> <td style="width:36.8pt;padding:0in 5.4pt 0in 5.4pt" valign="top" width="49"> iii)
</td> <td style="width:328.6pt;padding:0in 5.4pt 0in 5.4pt" valign="top" width="438"> Κανονική μορφή Jordan Cholesky και QR decomposition
</td> </tr> <tr style="mso-yfti-irow:3"> <td style="width:36.8pt;padding:0in 5.4pt 0in 5.4pt" valign="top" width="49"> iv)
</td> <td style="width:328.6pt;padding:0in 5.4pt 0in 5.4pt" valign="top" width="438"> Τετραγωνικές μορφές - Οριστικότητα μητρών
</td> </tr> <tr style="mso-yfti-irow:4"> <td style="width:36.8pt;padding:0in 5.4pt 0in 5.4pt" valign="top" width="49"> v)
</td> <td style="width:328.6pt;padding:0in 5.4pt 0in 5.4pt" valign="top" width="438"> Γραμμικοί μετασχηματισμοί
</td> </tr> <tr style="mso-yfti-irow:5"> <td style="width:36.8pt;padding:0in 5.4pt 0in 5.4pt" valign="top" width="49"> vi)
</td> <td style="width:328.6pt;padding:0in 5.4pt 0in 5.4pt" valign="top" width="438"> Ορθογώνιες βάσεις και ορθογώνιοι υποχώροι
</td> </tr> <tr style="mso-yfti-irow:6"> <td style="width:36.8pt;padding:0in 5.4pt 0in 5.4pt" valign="top" width="49"> vii)
</td> <td style="width:328.6pt;padding:0in 5.4pt 0in 5.4pt" valign="top" width="438"> Μέθοδος ελαχίστων τετραγώνων
</td> </tr> <tr style="mso-yfti-irow:7"> <td style="width:36.8pt;padding:0in 5.4pt 0in 5.4pt" valign="top" width="49"> viii)
</td> <td style="width:328.6pt;padding:0in 5.4pt 0in 5.4pt" valign="top" width="438"> Εξισώσεις Διαφορών
</td> </tr> <tr style="mso-yfti-irow:8"> <td style="width:36.8pt;padding:0in 5.4pt 0in 5.4pt" valign="top" width="49"> ix)
</td> <td style="width:328.6pt;padding:0in 5.4pt 0in 5.4pt" valign="top" width="438"> Συναρτήσεις πολλών μεταβλητών
</td> </tr> <tr style="mso-yfti-irow:9"> <td style="width:36.8pt;padding:0in 5.4pt 0in 5.4pt" valign="top" width="49"> x)
</td> <td style="width:328.6pt;padding:0in 5.4pt 0in 5.4pt" valign="top" width="438"> Μερικές Παράγωγοι. Διαφορισιμότητα
</td> </tr> <tr style="mso-yfti-irow:10"> <td style="width:36.8pt;padding:0in 5.4pt 0in 5.4pt" valign="top" width="49"> xi)
</td> <td style="width:328.6pt;padding:0in 5.4pt 0in 5.4pt" valign="top" width="438"> Πλεγμένες συναρτήσεις
</td> </tr> <tr style="mso-yfti-irow:11"> <td style="width:36.8pt;padding:0in 5.4pt 0in 5.4pt" valign="top" width="49"> xii)
</td> <td style="width:328.6pt;padding:0in 5.4pt 0in 5.4pt" valign="top" width="438"> Συγκριτική στατική ανάλυση
</td> </tr> <tr style="mso-yfti-irow:12"> <td style="width:36.8pt;padding:0in 5.4pt 0in 5.4pt" valign="top" width="49"> xiii)
</td> <td style="width:328.6pt;padding:0in 5.4pt 0in 5.4pt" valign="top" width="438"> Μη δεσμευμένη βελτιστοποίηση.
</td> </tr> <tr style="mso-yfti-irow:13"> <td style="width:36.8pt;padding:0in 5.4pt 0in 5.4pt" valign="top" width="49"> xiv)
</td> <td style="width:328.6pt;padding:0in 5.4pt 0in 5.4pt" valign="top" width="438"> Δεσμευμένη βελτιστοποίηση.
</td> </tr> <tr style="mso-yfti-irow:14"> <td style="width:36.8pt;padding:0in 5.4pt 0in 5.4pt" valign="top" width="49"> xv)
</td> <td style="width:328.6pt;padding:0in 5.4pt 0in 5.4pt" valign="top" width="438"> Διαφορικές Εξισώσεις πρώτης τάξης
</td> </tr> <tr style="mso-yfti-irow:15;mso-yfti-lastrow:yes"> <td style="width:36.8pt;padding:0in 5.4pt 0in 5.4pt" valign="top" width="49"> xvi)
</td> <td style="width:328.6pt;padding:0in 5.4pt 0in 5.4pt" valign="top" width="438"> Διαφορικές Εξισώσεις ανώτερης τάξης
</td> </tr> </tbody></table>
Γνωριζεις μηπως ποια ειπε ο παντελιδης πως θα ειναι εκτος υλης?κατι για jordan blocks νομιζω....
Alexandros_OE
18-06-11, 19:32
Cholesky και QR decomposition ειναι εκτος ολα τα αλλα μεσα, μαζι με θεωρια (αποδειξεις κτλ :thumbsdown:) απο οτι ειπε.
Στο κομπους ο Κυριτσης εχει ανεβασει ενα αρχειο για τη βελτιστοποιηση, που ειχε δειξει στα τελευταια μαθηματα και ειναι ψιλοσος. Επισης ειπε οτι τα θεματα θα ειναι μισα μισα αλλα δεν χρειαζεται να γραψεις απο 2,5 τουλαχιστον στον καθενα για να περασεις το μαθημα. Αν γραψει καποιος πχ στα θεματα του ενος 4 στα 5 και στου αλλου 1 στα 5 περναει κανονικα με 5αρι
Καμια προβλεψη για τα θεματα.....?
στοκμπροκερ
03-10-11, 19:21
Γεια σας. Φετος θα δωσω κατατακτηριες εξετασεις για την οικονομικη σχολη του παμακ. Η υλη του 2010 (για το 2011 δεν εχει ανακοινωθει ακομη) για το μαθημα των μαθηματικων Ι εχει 3 βιβλια, Τσουλφιδης «Μαθηματικα Οικονομικης Αναλυσης», Λουκακης «Μαθηματικα Οικονομικων Επιστημων», Ξεπαπαδεας «Μαθηματικες Μεθοδοι στα Οικονομικα». Επειδη δεν βρισκω θεματα που επεσαν στις κατατακτηριες παρελθοντων ετων, θα παρακαλουσα να με βοηθησετε υποδεικνυωντας μου που μπορω να βρω θεματα παρελθοντων ετων τα οποια επεσαν στις εξετασεις α (;) εξαμηνου στο μαθημα των μαθηματικων.Ακομη καλυτερα θαταν αν μου τα στελνατε σε email (μεσω π.μ.)
Αληθεια ποιο βιβλιο μαθηματικων διδασκεται στο α εξαμηνο; Οποιαδηποτε συμβουλη θα ταν ευπροσδεκτη.
Ευχαριστω για το χρονο σας .
tsaprrr kits kits
20-10-11, 17:41
στη μεθοδο πολ/στων lagrange, εστω εχω συναρτηση y=f(x1,x2) με περιορισμό g(x1,x2)=b , στην συναρτηση που θα δημιουργήσω θα είναι L(x1,x2,x3)=f(x1,x2) - ή + λg(x1,x2)??..
στα φυλλαδια είναι με + και στις σημειώσεις είναι με - . τι φαση??
Alexandros_OE
20-10-11, 18:04
+λ g(x) ειναι δν το εχω δει πουθενα με -.
Γεια σας. Φετος θα δωσω κατατακτηριες εξετασεις για την οικονομικη σχολη του παμακ. Η υλη του 2010 (για το 2011 δεν εχει ανακοινωθει ακομη) για το μαθημα των μαθηματικων Ι εχει 3 βιβλια, Τσουλφιδης «Μαθηματικα Οικονομικης Αναλυσης», Λουκακης «Μαθηματικα Οικονομικων Επιστημων», Ξεπαπαδεας «Μαθηματικες Μεθοδοι στα Οικονομικα». Επειδη δεν βρισκω θεματα που επεσαν στις κατατακτηριες παρελθοντων ετων, θα παρακαλουσα να με βοηθησετε υποδεικνυωντας μου που μπορω να βρω θεματα παρελθοντων ετων τα οποια επεσαν στις εξετασεις α (;) εξαμηνου στο μαθημα των μαθηματικων.Ακομη καλυτερα θαταν αν μου τα στελνατε σε email (μεσω π.μ.)
Αληθεια ποιο βιβλιο μαθηματικων διδασκεται στο α εξαμηνο; Οποιαδηποτε συμβουλη θα ταν ευπροσδεκτη.
Ευχαριστω για το χρονο σας .
Ξεπαπαδεας και Λουκακης διδασκονται στο Α κ Β εξαμηνο.
συμβουλη βεβαια,ξανασκεψου το για το οικονομικο του παμακ.θα σε συμβουλευα καλυτερα να δωσεις ειτε στο Λ/Χ ειτε στην ΟΔΕ.
καλυτεροι καθηγητες,πιο ενδιαφεροντα τα μαθηματα
..
tsaprrr kits kits
20-10-11, 21:57
ακομα μια ερώτηση.. ξέρει κανεις στη βελτιστοποίηση υπο συνθήκη στο 2ο ερώτημα πως έβγαλε τα σημεία?? γιατι δεν μπορώ να λύσω κάπως το σύστημα..
(το κομματι της ασκησης είναι στο αρχείο)
tsaprrr kits kits
20-10-11, 23:03
ακυρο ακυρο το βρηκα :)
ακυρο ακυρο το βρηκα :)
πες μας και εμας πως το βρηκες αν μπορεις
tsaprrr kits kits
21-10-11, 02:41
τώρα το τι βρήκα είναι αλλο θέμα.. εγώ αυτό έκανα. δεν είναι οι ιδιες λυσεις αλλα επειδη βρηκα και αλλο λαθος στις σημειωσεις αυτες λεω να κρατησω την λυση μου για λυση..(μα σωστη δεν φαινεται???). οποιαδηποτε βοήθεια δεκτη:)
σωστή φαίνεται και μας βγάζει και το αποτέλεσμα που θέλουμε να σε καλά :)
xriSTOSg13
05-11-11, 03:22
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΣΤΟΚΜΠΡΟΚΕΡ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΒΙΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2008 ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ!!ΕΧΟΥΜΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΤΡΙΦΝΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΑ!ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΛΗ. ΕΓΩ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΤΣΟΥΛΦΙΔΗ. ΘΕΜΑΤΑ ΒΑΤΑ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. ΑΛΛΑ ΘΕΣ ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΑΖΕΙ ΘΕΜΑΤΑ Ο ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ ΑΠ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΥΛΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΠΤ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Μαθηματικα 2 Με-Ω ποιοι κανουν???Οι ιδιοι εχουν και Α-Μα?
Ναι, Ανάλυση κάνει ο Καλαντζής της ΟΔΕ και Γραμμική ο Παντελίδης, και οι δύο κάνουν και τα δύο τμήματα.
tsaprrr kits kits
24-02-12, 14:37
μήπως ξέρετε για α-μα ποια μέρα είναι ανάλυση, ποια μέρα είναι γραμμική απο τις 2?
Αναλυση Τριτη, Γραμμικη Παρασκευη!
και για το Με-Ω? ποια μέρα είναι η ανάλυση και ποια η γραμμική;;
Παιδιά να ρωτήσω κάτι?...επειδή δεν μπορώ να το παρακολουθήσω...υπάρχει περίπτωση να το περάσω μόνο με διάβασμα?...
tsaprrr kits kits
29-02-12, 21:43
Δευτέρα Γραμμική, Παρασκευή Ανάλυση..
Αγαπητοί συνάδελφοι καλησπέρα. Δυστυχώς κάποιοι από εμάς εργαζόμαστε εκτός Θεσσαλονίκης και δεν μπορούμε να παρακολουθούμε μαθήματα και αναγκαζόμαστε να διαβάζουμε μόνο με την βοήθεια του ιντερνέτ.Ένας από αυτούς είμαι και εγώ. Αν κάποιος φίλος/η είχε την ευγενή καλοσύνη να γράψει την ύλη από τα βιβλία του alpha c. Chiang ''ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ'' θα του ήμουν ευγνώμων .
Καλησπέρα παιδιά! Ναι αν μπορεί κάποιος την ύλη να μας πει !
Στο κομπους εχει αυτην:
Τα θέ΅ατα που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια των παραδόσεων περιλα΅βάνονται
στις ακόλουθες ενότητες:
i) Ιδιοτι΅ές και ιδιοδιανύσ΅ατα ΅ήτρας
ii) ∆ιαγωνοποίηση ΅ήτρας
iii) Κανονική ΅ορφή Jordan Cholesky και QR decomposition
iv) Τετραγωνικές ΅ορφές - Οριστικότητα ΅ητρών
v) Γρα΅΅ικοί ΅ετασχη΅ατισ΅οί
vi) Ορθογώνιες βάσεις και ορθογώνιοι υποχώροι
vii) Μέθοδος ελαχίστων τετραγώνων
viii) Εξισώσεις ∆ιαφορών
ix) Συναρτήσεις πολλών ΅εταβλητών
x) Μερικές Παράγωγοι. ∆ιαφορισι΅ότητα
xi) Πλεγ΅ένες συναρτήσεις
xii) Συγκριτική στατική ανάλυση
xiii) Μη δεσ΅ευ΅ένη βελτιστοποίηση.
xiv) ∆εσ΅ευ΅ένη βελτιστοποίηση.
xv) ∆ιαφορικές Εξισώσεις πρώτης τάξης
xvi) ∆ιαφορικές Εξισώσεις ανώτερης τάξης
Και ισχυει για οποιο βιβλιο και αν επιλεξουμε.Δεν υπαρχει υλη με σελιδες για καθε βιβλιο.
Παιδια,παρακολουθει κανενας απο μεγαλυτερο ετος το μαθημα? Γνωριζετε μηπως αν ο Καλατζης κανει τα ιδια με τον Κυριτση?
Η αν εχει πει καποιο sos η τπτ τετοιο?
κανενα σος απο παντελιδη?
tsaprrr kits kits
09-06-12, 14:39
υπάρχει κάποιος που να έχει σημειώσεις από Καλαντζη?
Οι ασκήσεις που έχει ανεβάσει στο compus αρκούν για να γράψει κανείς?
υπάρχουν ασκήσεις στο compus?? που είναι??
tsaprrr kits kits
09-06-12, 15:44
έχει ανεβάσει 2 αρχεία με 7 και 6 ασκήσεις, στο μάθημα "μαθηματικά για διοίκηση επιχειρήσεων ΙΙ" στην κατηγορία της διοίκησης επιχειρήσεων.
Θυμάμαι που σε ένα μάθημα είχε πει οτι θα ανεβάσει κάτι (το οποίο δεν θυμάμαι τι ήταν ακριβώς) στο compus και οτι δεν θα το βρίσκαμε στο οικονομικών αλλα στης διοίκησης και να το τσεκάρουμε..
το μόνο που βρήκα ήταν αυτές οι ασκήσεις, οπότε υποθέτω οτι είναι για μας..
αν κάνω λάθος (επειδή δεν έχω τις σημειώσεις του και δεν ξέρω αν οι παραδόσεις συνάδουν με το compus) ας με διορθώσει κάποιος..
tsaprrr kits kits
09-06-12, 17:18
stelitsa τσεκαρε τα πμ σου αν θες:)
ferri corti
11-06-12, 17:17
Opoios xreiazetai boitheia h exei apories sta mathimatika ososn afora ylh themata, mporw na boithisw
tsaprrr kits kits
11-06-12, 18:46
για πες.. οταν λες θέματα τι εννοεις? ..
Opoios xreiazetai boitheia h exei apories sta mathimatika ososn afora ylh themata, mporw na boithisw
υπαρχει καποιο σος?κτ στο οποιο πρεπει να δωσουμε βαση για να περασουμε?
oikonomikaaa
13-06-12, 00:54
η ύλη από ποιά βιβλία είναι γιατί έχει στο compus τις ενότητες της ύλης αλλά δεν έχει από ποιά βιβλία... SOS!!!
η ύλη από ποιά βιβλία είναι γιατί έχει στο compus τις ενότητες της ύλης αλλά δεν έχει από ποιά βιβλία... SOS!!!
αναφερει αυτα τα βιβλια
Μ. Λουκάκη, Μαθηματικά Οικονομικών Επιστημών, Τόμος Β΄, Α.Π. Ξεπαπαδέας, Μαθηματικές μέθοδοι στα οικονομικά Θεωρία και εφαρμογές (ενιαίο),
Λ. Τσουλφίδης, Μαθηματικά οικονομικής ανάλυσης Μέθοδοι και υποδείγματα,
Chiang Alpha C.,Wainwright Kevin, Μαθηματικές Μέθοδοι Οικονομικής Ανάλυσης,
οποιο απο αυτα κ αν εχεις ψαχνεις τις αντιστοιχες ενοτητες π αναφερει στο compus κ διαβαζεις,εφοσον δεν αναφερει ακριβως τα κεφαλαια καθε βιβλιου π ειναι στην υλη
ξερεις αν τα θεματα θα ειναι σε τετοια μορφη οπως αυτες τις ασκησεις π ανεβασε στο compus?
tsaprrr kits kits
14-06-12, 01:06
ξερεις αν τα θεματα θα ειναι σε τετοια μορφη οπως αυτες τις ασκησεις π ανεβασε στο compus?
δεν θέλω να σε απογοητεύσω ή αν κάνω λάθος ας με διορθώσει o χρηστης ferri corti αλλα το αρχικό ποστ δεν αναφερόταν στο να μας δώσει σος
ή θέματα(το μαθημα το κάνουν πρωτη φορα οι καθηγητές -δεν υπαρχουν θέματα ελεος, αλλα μάλλον για να μας ενημερώσει εμμέσως οτι κάνει ιδιαίτερα???
ένα μόνο ποστ έχει κάνει και ήταν αυτό.... -.-
λες?ρωτησα για θεματα μηπως παρακολουθουσε κ ειπαν κτ οι καθηγητες εστω για τη μορφη π θαχουν.τσπ..παντως οποιος ξερει κατι καποιο σοσ αν υπαρχει η αν ξερουμε τι μορφης θαναι τα θεματα ας ενημερωσει
ferri corti
14-06-12, 11:42
ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
ΛΟΙΠΟΝ 1) ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΑΝΤΖΗΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΑΛΓΕΝΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΟ, 2) ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΕΤΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΑ ΑΛΛΑΖΑΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ , ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ. ΩΣΤΟΣΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ:
Α) ΛΟΥΚΑΚΗΣ ΤΟΜΟΣ Α-Β
Β) chiang tomos a-b
Γ) ΞΕΠΑΠΑΔΕΑΣ ΤΟΜΟΣ Α-Β
Δ)ΤΣΟΥΛΦΙΔΗΣ
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ , ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΘΝ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΛΟΥΚΑΚΗΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙ ΑΥΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑΚΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ :tomos a 4,5,6,7,8,9,10 tomos b 6- 15 gia thn gramikh algebra ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧς ΣΙΓΚΡΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΙΒΛΙΟ
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΟΣ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ. Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΘ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΙΟΘΝΙΟ ΚΑΙ ΤΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΙΑΝΥΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΔΙΑΝΥΣΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟ , ΕΝΑ ΜΕ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΔΙΑΝΥΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΒΑΣΗΣ, ΕΝΑ ΜΕ ΙΔΙΟΤΙΜΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΜΟΙΕΣ ΜΗΤΡΕΣ, ΔΙΑΓΩΝΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΗΤΩΝ .
Ο ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ, ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ .
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΑ.ΜΑΚ. 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΝΩ, ΑΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ.
ferri corti
14-06-12, 11:51
δεν θέλω να σε απογοητεύσω ή αν κάνω λάθος ας με διορθώσει o χρηστης ferri corti αλλα το αρχικό ποστ δεν αναφερόταν στο να μας δώσει σος
ή θέματα(το μαθημα το κάνουν πρωτη φορα οι καθηγητές -δεν υπαρχουν θέματα ελεος, αλλα μάλλον για να μας ενημερώσει εμμέσως οτι κάνει ιδιαίτερα???
ένα μόνο ποστ έχει κάνει και ήταν αυτό.... -.-
ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ. ΟΝΤΩΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Η ΜΥΘΟΜΑΝΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΑΓΝΟΣ.
tsaprrr kits kits
14-06-12, 14:13
δεν νομίζω οτι είπα κάτι το οποίο θα έπρεπε να σε θίξει και να σε συγχύσει τόσο ώστε να με χαρακτηρίζεις γελοίο.
την αποψή μου είπα η οποία ήταν οτι το ποστ σου παραπέμπει σε ιδιαίτερα μαθήματα. αν δεν ισχύει απλά πες το ή στην τελική μην ασχοληθείς καν.
τωρα όλο αυτό πως σου έδωσε την εντύπωση αλλα και το δικαίωμα να με χαρακτηρίζεις μυθομανη, γελοίο και συνομωσιολάγνο(?!) δεν καταλαβαίνω..
προτείνω να ηρεμήσεις
φιλικά
ferri corti
14-06-12, 14:39
ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΗΡΘΑ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΠΟΙΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕΣ ΣΕ ΚΑΚΟ ΠΡΟΑΙΡΕΤΟ. ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ!!!
ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ 50 ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΣΟΘΝ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ¨
Ο ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΑ ΕΞΗΣ
ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΟΡΙΑ
ΜΕΙΚΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ
ΘΕΩΡΗΜΑ young (ΜΕΙΚΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ)
ΠΕΠΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ
ΔΙΑΝΥΣΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗΣ
ΚΑΝΟΝΑ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
ΙΣΟΣΤΑΘΜΙΚΕ ΙΣΟΥΨΕΙΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ
ΕΦΑΠΤΟΜΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΑ
ΓΡΑΜΙΚΟΠΟΙΗΣΗ
ΤΟΠΙΚΑ ΑΚΡΟΤΑΤΑ
lagrance
ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕΟΝ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΟ
ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΝΑ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΜΕ ΕΝΝΙΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ compus to ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΔΕ Ν ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΕ. ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ
παιδια ειμαι 4 ετοσ και χρωσταω μονο αυτο.. μπορει καποιοσ να με βοηθησει εστω λιγακι να ξερω πωσ να κυμανθω? δουλευω και δεν παρακολουθησα καθολου το μαθημα.. ευχαριστω!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
ΛΟΙΠΟΝ 1) ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΑΝΤΖΗΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΑΛΓΕΝΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΟ, 2) ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΕΤΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΑ ΑΛΛΑΖΑΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ , ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ. ΩΣΤΟΣΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ:
Α) ΛΟΥΚΑΚΗΣ ΤΟΜΟΣ Α-Β
Β) chiang tomos a-b
Γ) ΞΕΠΑΠΑΔΕΑΣ ΤΟΜΟΣ Α-Β
Δ)ΤΣΟΥΛΦΙΔΗΣ
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ , ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΘΝ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΛΟΥΚΑΚΗΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙ ΑΥΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑΚΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ :tomos a 4,5,6,7,8,9,10 tomos b 6- 15 gia thn gramikh algebra ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧς ΣΙΓΚΡΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΙΒΛΙΟ
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΟΣ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ. Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΘ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΙΟΘΝΙΟ ΚΑΙ ΤΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΙΑΝΥΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΔΙΑΝΥΣΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟ , ΕΝΑ ΜΕ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΔΙΑΝΥΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΒΑΣΗΣ, ΕΝΑ ΜΕ ΙΔΙΟΤΙΜΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΜΟΙΕΣ ΜΗΤΡΕΣ, ΔΙΑΓΩΝΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΗΤΩΝ .
Ο ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ, ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ .
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΑ.ΜΑΚ. 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΝΩ, ΑΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ.
να σ στειλω ενα πμ να κανονισουμε?
tsaprrr kits kits
14-06-12, 15:44
O.o
εντάξει λοιπον, εχεις πρόβλημα.. ή περίοδο..
ferri corti
14-06-12, 15:55
να σ στειλω ενα πμ να κανονισουμε?
ΑΥΡΙΟ 11 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΤΟΤΥΠΑΔΙΚΟ. ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ?
ΑΥΡΙΟ 11 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΤΟΤΥΠΑΔΙΚΟ. ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ?
σ εστειλα προσωπικο μηνυμα.τσεκαρε το λιγο
ξερετε αν τα θεματα θανια πολλαπλης οπως παλιοτερα?
παιδια παιδια σος!!!!ειμαι 6ο ετος και χρωσταω τα κολομαθηματικα...έχει καποιος σημειώσεις απο τους καινούργιους καθηγητες 2012 να μου δώσει????σας παρακαλώ πρέπει να το περάσω...εγω δίαβαζα απο τον κυρτση και το βιλιο του τσοφλιδη που είναι πιο καλά...τι λετε???ευχαριστωωωω
av_dimitris
17-06-12, 15:06
ξερει κανεις πως προκυπτει ο πινακας Μ οταν χρησιμοποοιυμε jordan blog?
oikonomikaaa
05-07-12, 18:40
παιδιά μήπως μπορεί κάποιος να γράψει στο περίπου τα θέματα που βάλανε τώρα;; τι μορφή είχαν τα θέματα;;;
ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟ ΚΩΛΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ.ΘΕΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙς ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ 2012.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΕΜΑΙΛ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΟΝΤΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ!!!!!:yikes::yikes::yikes::yikes::yikes: :yikes:
Το νήμα Εργασιες - Σημειώσεις - Θεματα Εξετάσεων είναι αυτό που λέει και ο τίτλος του γι αυτό και το post σου μεταφέρθηκε εδώ.
Μπορείς επίσης να γράψεις και στο νήμα "μικρές αγγελίες".
Ο Καλαντζης και ο Παντελιδης εβαλαν αποδειξεις και θεωρια???Η μονο ασκησεις?
ξέρει κανείς αν θα δώσουμε κανονικά το μάθημα την δευτέρα ή αν θα απεργήσουν οι καθηγητές??δεν μένω θεσσαλονίκη και πρεπεί να μάθω εγκαίρως...όποιος ξέρει κάτι ας μας ενημερώσει!!
ξέρει κανείς αν θα δώσουμε κανονικά το μάθημα την δευτέρα ή αν θα απεργήσουν οι καθηγητές??δεν μένω θεσσαλονίκη και πρεπεί να μάθω εγκαίρως...όποιος ξέρει κάτι ας μας ενημερώσει!!
Καλύτερα να απευθυνθείς στην γραμματεία για να είσαι 1000% σίγουρος .
Αυριο αν ειναι το πρωι , χτυπα ενα τηλεφωνο...
πήρα στη γραμματεία αλλά δεν γνώριζαν κάτι γιατί είναι καθαρά θέμα του καθέ καθηγητή προσωπικά αν θα απεργήσει!έστειλα και mail στον καθηγητή αλλά ξέρω πως δεν παίζει να απαντήσει!!
Υ.Γ. γένους θυληκού ειμαι :-p
Σημερα πηγα στο γραφειο του Παντελιδη και μου(με) ειπε οτι το μαθημα οσον αφορα αυτον και τον αλλο καθηγητη θα γινει ΚΑΝΟΝΙΚΑ! εκτος ειπε αν βρουν κλειδωμενες τιςαιθουσες κλπ κλπ..οποτε διαβαστε να γραψουμε
Οι ενοτητες που εχει ανεβάσει στο compus ειναι για 1 η και για τους 2 καθηγητες?
παιδιά,απο μεθοδολογία πώς πάμε?υπάρχουν ενότητες στα βιβλία λουκάκη(τόμοι Α,Β) ή στου Πέκου για τους λιγο πιο παλιούς που να δείχνουν πώς ουσιαστικά λύνονται οι ασκήσεις στο έγγραφο 2 απο το compus? ευχαριστώ
παιδιά,απο μεθοδολογία πώς πάμε?υπάρχουν ενότητες στα βιβλία λουκάκη(τόμοι Α,Β) ή στου Πέκου για τους λιγο πιο παλιούς που να δείχνουν πώς ουσιαστικά λύνονται οι ασκήσεις στο έγγραφο 2 απο το compus? ευχαριστώ
για βιβλια δεν ξερω , απο τις σημειωσεις που εχω δεν εχω βρει παρομοια ασκηση..αν ξερει καποιος την μεθοδολογια για τις ασκησεις τοu compus πραγματικα θα βοηθουσε πολυ..
κατάλαβα..να το θέσω λιγο διαφορετικά..έχει κανείς το φυλλάδιο που δίνουν οι καθηγητές στα πρώτα μαθήματα να δούμε τουλάχιστον πώς ονομάζονται αυτά που υπάρχουν στο compus για να τα ψάξουμε σε κανα βιβλίο .. ευχαριστώ εκ των προτέρων
καλα ρε παιδια τα εγγραφα απο τις σημειωσεις στο compus που ειναι δεν μου τα βγαζει??πλσ σος γτ δεν εχω ιδεα απο τους καινουργιους!
ψάξε στα μαθηματικά για διοίκηση επιχειρήσεων 2..εκεί είναι :)
πως μπήκες εκεί?δεν θέλει εγγραφἠ?
απλα γράφεις το eco και τον αριθμο μητρώου με τον κωδικό που έχεις πάρει πρώτο έτος απο το κέντρο υπολογιστών
εννοεις διοικηση επιχειρησεων στο compus η στους ακαδημαικου καθηγητες στην ιστοσελιδα τους?????????αφου αν ειμαι του οικονομικου δεν μπορω να μπω σε αλλο τμημα να δω εγγραφα
στο compus βρε..πατάς απο λίστα μαθημάτων,οργάνωση και διοίκηση και το βρίσκεις σαν μαθηματικά για διοίκηση επιχειρήσεων 2
έχει κανείς τη μέθοδο για ασκήσεις 1,2 από τις ασκήσεις 2 στη διοίκηση?
καλα βρε παιδια τα ορια που κολλανε???αλλα θεματα εβαλε ιουνιο τυπικα σφαλαματα θυμαμαι μπορει κανεις ναγραψει καμια λυση απο το γραπτο?
αν υπάρχει κάποιος που το πέρασε και δεν ήταν τυχερός(άρα είναι γνώστης) και έχει λυμένα θέματα και καλές σημειώσεις..ας στείλει μηνυματάκι ..ευχαριστώ
Καλησπερα , θα ηθελα καποιες πληροφοριες για τα Μαθηματικα 2 αν μπορει καποιος να βοηθησει.
1)Το μαθημα το πηρε φετος (απο το εαρινο εξαμηνο ) Χρηστου-Παντελιδης ?
2)Τα θεματα του Σεπτεμβριου τα εβαλε ο Καλαντζης με τον Παντελιδη ?
3)Στην πτυχιακη εξεταστικη που θα γινει ποιοι θα βαλουν τα θεματα ξερει κανεις ?
Ευχαριστω προκαταβολικα
Τα θεματα θα τα βαλουν ξανα ο Καλαντζης με τον Παντελιδη!
καλη επιτυχια
Επειγουσα ανάγκη για καλές σημειώσεις Μαθηματικων 2 των Καλατζη και Παντελίδη !! τελευταιο μαθημα για πτυχιο ..
Ευχαριστω!!
Ισχύει Παντελίδης=Γραμμική ’λγεβρα, Καλαντζής=Ολοκληρωτικός Λογισμός;
Παντελίδης μήτρες, ιδιοτιμές, ιδιοδιανύσματα, jacobian κλπ
Καλαντζής πεπλεγμένες, κατά κατεύθυνση παράγωγοι εσσιανές μήτρες κλπ
oikonomikaaa
19-04-13, 09:43
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ... ΕΙΜΑΙ ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΟ... ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΩ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ;;; ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ;;;
princessio
15-05-13, 09:31
Ο Καλαντζης δεν παιζεται. Με μεσο θα μπηκε. Δεν εξηγειται αλλιως η ασχετοσυνη του κ ο τροπος διδασκαλιας του. Μαθηματικα μονο με θεωρια πρωτη φορα διδασκομαι. Μακαρι το μαθημα να το εκανε μονο ο Παντελιδης. Αλλα...Βοηθεια μας.
sos μαθηματικα 2?ξερει κανεις υλη κλπ?
Περίγρα΅΅α της ύλης
Τα θέ΅ατα που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια των παραδόσεων περιλα΅βάνονται
στις ακόλουθες ενότητες:
i) Ιδιοτι΅ές και ιδιοδιανύσ΅ατα ΅ήτρας
ii) ∆ιαγωνοποίηση ΅ήτρας
iii) Αλυσίδες Markov
iv) Cholesky decomposition - QR decomposition
v) Τετραγωνικές ΅ορφές - Οριστικότητα ΅ητρών
vi) Συναρτήσεις πολλών ΅εταβλητών
vii) Μερικές Παράγωγοι. ∆ιαφορισι΅ότητα
viii) Πλεγ΅ένες συναρτήσεις