+ Απάντηση στο θέμα
Σελίδα 7 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 5 6 7 8 9 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 61 έως 70 από 99

Θέμα: students web

  1. #61
    Senior Member
    Εγγραφή
    14-05-2008
    Μηνύματα
    219
    Thanks
    7
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Προεπιλογή

    τι να κανω???????????????? στα ελληνικα pls γτ φοιτητρια του δεσ ειμαι οχι της πληροφορικης!!!!!!!!!!!!!!! με απλα και αργα πολυ αργα βηματακια πες μου τι να κανω.....

  2. #62
    Moderator
    Εγγραφή
    08-09-2007
    Μηνύματα
    549
    Thanks
    0
    Thanked 11 Times in 4 Posts

    Προεπιλογή

    Ποιόν browser χρησιμοποιείς; Internet explorer ή firefox(ή κάποιον άλλο);

  3. #63
    Senior Member
    Εγγραφή
    14-05-2008
    Μηνύματα
    219
    Thanks
    7
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Προεπιλογή

    internet explorer

  4. #64
    Senior Member
    Εγγραφή
    14-05-2008
    Μηνύματα
    219
    Thanks
    7
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Προεπιλογή

    soy stelnw pm

  5. #65
    Moderator
    Εγγραφή
    08-09-2007
    Μηνύματα
    549
    Thanks
    0
    Thanked 11 Times in 4 Posts

    Προεπιλογή

    Αν και στο pc μου η μόνη έκδοση του ΙΕ που έχω είναι o IE8 beta 1 στα Αγγλικά, και υποθέτω ότι έχεις τον ΙΕ7 ή ΙΕ 6 θα πας στα "εργαλεία---> επιλογές Internet---->Γενικά--->προσωρινά αρχεία και θα επιλέξεις διαγραφή προσωρινών αρχείων".

  6. #66
    Moderator Το avatar του χρήστη Darien
    Εγγραφή
    22-03-2008
    Περιοχή
    On an Island
    Μηνύματα
    2.207
    Thanks
    10
    Thanked 52 Times in 44 Posts

    Προεπιλογή

    Μια χαρά δουλεύει το students web. Μάλλον κάποιο πρόβλημα με τον κωδικό σου παίζει. Κάπου έστελνες email για τέτοια θέματα, αλλά δεν ξέρω γιατί δεν δουλεύει το site τους.
    To iterate is human, to recurse divine.

  7. #67
    Senior Member Το avatar του χρήστη aulaiakaipame!
    Εγγραφή
    08-12-2008
    Μηνύματα
    229
    Thanks
    20
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Προεπιλογή

    εμένα πάλι..πότε με άφηνε πότε έβγαζε σφάλμα
    τώρα μου βγάζει αυτό

    CSSClientCO error '800a0007'

    Out of memory (CSSClientBO)

    /LM/W3SVC/1/Root/unistudent/global.asa, line 73


    να ανησυχήσω???

  8. #68
    Member
    Εγγραφή
    04-09-2007
    Περιοχή
    Πύργος Ηλείας
    Μηνύματα
    31
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από aulaiakaipame!
    εμένα πάλι..πότε με άφηνε πότε έβγαζε σφάλμα
    τώρα μου βγάζει αυτό

    CSSClientCO error '800a0007'

    Out of memory (CSSClientBO)

    /LM/W3SVC/1/Root/unistudent/global.asa, line 73


    να ανησυχήσω???
    Κι εμένα αυτό ακριβώς μου βγάζει.

  9. #69
    Senior Member Το avatar του χρήστη aulaiakaipame!
    Εγγραφή
    08-12-2008
    Μηνύματα
    229
    Thanks
    20
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από linaaaap
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από aulaiakaipame!
    εμένα πάλι..πότε με άφηνε πότε έβγαζε σφάλμα
    τώρα μου βγάζει αυτό

    CSSClientCO error '800a0007'

    Out of memory (CSSClientBO)

    /LM/W3SVC/1/Root/unistudent/global.asa, line 73


    να ανησυχήσω???
    Κι εμένα αυτό ακριβώς μου βγάζει.
    Μμμμμμμμμμμ.......καλά πάμε .......

  10. #70
    Star Member Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών
    Εγγραφή
    23-06-2008
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Μηνύματα
    223
    Thanks
    12
    Thanked 35 Times in 22 Posts

    Προεπιλογή

    Και σε εμένα το ίδιο βγάζει. Κι εκτός αυτού εχθές δεν είχα δυνατότητα να τροποποιήσω τη δήλωσή μου (είχε περασμένα τα υποχρεωτικά και την ξένη γλώσσα αλλά δε μου εμφάνιζε τα επιλογής)..

    edit: Το έφτιαξαν. Ανοίγει κανονικά και μπόρεσα να κάνω και δήλωση!

+ Απάντηση στο θέμα
Σελίδα 7 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 5 6 7 8 9 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  • BB code is σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία